Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

denca1

ahojte dievcata.prosim vas mali ste niektora take ako keby ste si necitily pod pazuuchou a tricepsovy sval? lebo ja si necitim pod pazuchou. bojim sa ci mi tam nieco neporusili.takto pred tyzdnom ma operovali.

guereza

Klaudia, všetko je v jednej budove, nezdá sa to, aj ja som sa čudovala. Je tam iba 1 izba s 3 posteľami, ktoré sú oddelené závesmi. Obliečky ako doma, nie také nemocničné, na izbe je aj televízor. Vyšetrovna a operačná sála sú hned vedľa. Aj konzultácie prebiehajú tam. Iba predoperačné mi robili pár metrov od ich budovy v najbližšej poliklinike a to na počkanie, bola som objednaná. Ultrazvuk som si vybavila v mojom meste, ináč všetky vyšetrenia u nich. Pa

klaudia_ke

SUPER baby dik ;-) na Chirmed som myslela. lebo mam to par krokov z firmy chodim okolo nich dennodenne ked chodim na obed :-) na tom dominikanskom.. cize viac menej som tam chcela ist , len som sa chcela este ubezpecit ;-) Apropo tam maju tie konzultacky ?? a operacnu salu a aj potom ked sa tam spi tie prve noci je kde ?? :-) lebo na tom domink. z vonku mi to pripada ako len kancelarie..

Livaa teba si pamatam ty si mi tusim odpisala aj pred pol rokom ;-) a aj sme si pisali maily.. len ako vravim som sa potom odmlcala. lebo som bola na preventivke na gynde a mi zistili cistu, a hned ze musi ist von a bla bla. (inac mam cisty kazdy druhy rok a same odidu) tak som sa toho zlakla, ze som bola dusevne pripravena ist pod skalpel ku platist.lekarovi a nie teraz na gynde :-( ale cista je ticho, nic sa nehlasi, kaslem na to :-)

Livaa

klaudia ke
ja som tiez bola v Chirmed, som rok po zakroku a tiez som spokojna,su tam vsetci velmi mili a starostlivi :-)

guereza

Ahoj, Klaudia. Ja som bola pred 9 dnami v Chirmed Košice na zväčšení prsníkov a som veľmi spokojná. Operoval ma dr. Kačmár a jeho tím. Myslím, že sú super, bola som veľmi spokojná s prístupom a aj prostredie je príjemné, také domácke. Nemala som vôbec žiaden strach a to sa pritom dosť bojím lekárov a nemocníc. Tam mi to prišlo také iné, ale bolo to aj tým, že som to veľmi chcela a neľutujem. Zatiaľ som ešte celá olepená, mám tú podprsenku, ale myslím, že výsledok bude stáť za to. Skús to u nich, určite budeš spokojná.

klaudia_ke

Ahojte, ja som tu uz pisala cca pred pol rokom ze sa chystam si dat silik.prsia , ale akosi mi do toho vosli zdrav.problemy tak som toto nechala tak. Ale uz chytam druhu slinu :-) dat sa na to. Tak sa ozyvam opat. Som z kosic a nasla som tu na webe dve sukr.kliniky na plast.operacie v KE.. Mate niektora skusenosti s chirurgami z kosic ?? Budem vdacna za kazdy tip na niektoru kliniku ci doktora ;-) nech sa uz k nemu prihlasim aspon na konzultacku nech mam prvy krok za sebou .. dakujem