Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilina

Ahoj Ajina.Tabletky im celkom dobre zaberaju tak som zvedava ako to dopadne.Ja som sa merala a pod prsiami mam 74 a cez prsia 86 ale mam ich take padnute dole.Pred kojenim som nemala dake velke ,ale aspon to dako stalo. Ked nemam na sebe podprdu tak strasne prestrasne.Na tie predoperacne asi pojdem a do piatku sa este rozhodnem ci sa na to dam ,alebo to odlozim.Ale uz som riadne nervozna.Za tie predoperacne sa kolko plati?Zatial pa pa.Guereza ja mam opku v piatok ak teda pojdem 25.majte sa..

zuzika6

Ada ahoj,hoji sa to pekne a v podstate rychlo.Ničim si to nenatieram,iba v ramci masirovania telovym mliekom nivea.

ajina

Lilina ahoj,az teraz som sa dostala k PC,ale tak ako ti baby pisali,moc,krv,rontgen,ekg,to ja hadam vsetko.To mas smolu,drzim palce nech sa nenakazis od deti.Asi je teraz daco vo vzduchu,u nas su tiez skoro vsetci"nascipani",aj malej som uz dala Panadol,mna tiez boli hrdlo ako kona.Asi by ta porazilo,keby si musela opku odlozit,ze?Ake mas teraz miery?Ono vela zalezi kolko mas aj pod prsiami aj cez.Ja mam 70 pod,cez som mala 82{hruza!}a teraz mi to robi skoro 90cm.Ale ono sa to este tvaruje.Zatial pa a drz sa

kikaiii

charlota dostala som sa az teraz k pc ale nie ze by som ti nechcela odpovedat ale nechcem to tu rozoberat, proste to musim este raz podstupit lebo nieco nevyslo tak ako som si predstavovala

Livaa

klaudia ke
tazko povedat,podla toho kolko maju naplanovanych operacii,no myslim tak do mesiaca by to slo mozno aj skor,ale musis byt po menstruacii:-)na druhy den po operacii Ta pustia domov a je dobre ked niekto po teba pride :-)

klaudia_ke

Livaa , dik ;-) super ze si tu.. aspon sa mame koho pytat :-)))

je to fajn ze je vsetko na tom mieste. muz bude mat ku mne na skok :-) ked bude v praci. lebo robime spolu :-)) len nech mala je ok. chodi do skolky, tak by to slo..

Inac ako dlho dopredu objednavaju operacie ? na to som sa zabudla opytat. Napriklad isla by som teraz koncom aprila. tak mi urcia kedy termin ? neviem aka dlha je čakačka.

Livaa

klaudia ke
je to mozne ze sme si pisali,uz som tu rok :-)
ani ja som si nevedela predstavit ze je to vsetko na 1 poschodi. Je to tam male ale utulne,posobi to na teba uplne inak ako v nemocnici. Ja som sa tam vobec nicoho nebala a to obchadzam nemocnice ako sa len da :DD Ked pracujes tam blizo,tak skoc hore a dohodni si termin konzultacie. Mne tiez na predoperacnom na sono prsnikov zistili cystu v prsniku a teraz ze co a ze biopsiu treba a neviem co,ale nakoniec nic netrebalo a operacia sa konala a cysta mi sama zmizla.

klaudia_ke

guereza dakujem ;-) tak si dohodnem s nimi strenutie :-)
len sa musim dat dokopy, lebo teraz pre zmenu druhy tyzden kaslem. mala som teploty 38,0 ale dusi ma neskutocne tyzden vkuse, a nahorsie je, ze to chytila odo mna moja 2,5 dcera :-( a ma stvrty den horucky vyse 39 :-(( takze som uz z toho na nervy a bojim sa, vkuse zabali a kolem dokola.. tak ja tam zajdem ked budeme ok ;-) potom napisem

a sorry za zdvojeny predosly prispevok ..dala som refresh stranky ci ste nieco napisali, a mi ho tu dalo este raz :-(

klaudia_ke

SUPER baby dik ;-) na Chirmed som myslela. lebo mam to par krokov z firmy chodim okolo nich dennodenne ked chodim na obed :-) na tom dominikanskom.. cize viac menej som tam chcela ist , len som sa chcela este ubezpecit ;-) Apropo tam maju tie konzultacky ?? a operacnu salu a aj potom ked sa tam spi tie prve noci je kde ?? :-) lebo na tom domink. z vonku mi to pripada ako len kancelarie..

Livaa teba si pamatam ty si mi tusim odpisala aj pred pol rokom ;-) a aj sme si pisali maily.. len ako vravim som sa potom odmlcala. lebo som bola na preventivke na gynde a mi zistili cistu, a hned ze musi ist von a bla bla. (inac mam cisty kazdy druhy rok a same odidu) tak som sa toho zlakla, ze som bola dusevne pripravena ist pod skalpel ku platist.lekarovi a nie teraz na gynde :-( ale cista je ticho, nic sa nehlasi, kaslem na to :-)