Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lienkaBB

Livaa
Mrzí ma že som zabudla poslať ešte ten popis,mám to urobiť ešte raz?A ako sa dostanem aj k albumom ostatných ?Ďakujem

ajina

Lili ahoj,Tak ti drim palce,nech to teda vyjde,vsak no toto kazda z nas tak tuzobne cakala.Mne sa uz o ceckoch pred opkou aj snivalo.Ja ti mam uz asi sklerozu,ale zda sa mi,ze za predoperacne som platila okolo 500 az 600sk.Ty mas trochu vacsie miery,myslim,ze budes v 280ml tiez kocka.Ono si vacsinou kazda z nas povie,ze mohli byt aj vacsie,ale vzdy je to lepsie ako"tie 2vechte co tam boli".Aj dnes mi volala kamoska,ze chce ist aj ona,darmo,my baby sa chceme pacit a hlavne netrpiet komlexom,ked nam "k dokonalosti chyba taka MALICKOST,normalne kozy."A ked bues mat tiez pomoc rodiny,tak sa to da.Vela stastia a ozvi sa

atram

LILI, hej, maly vekovy rozdiel sa aj mne paci, sme na tom dost podobne. Na konzultacii som zatial nebola nikde, ale mam v plane k dr. Trškovi do BA. No ako som pisala, do leta to už poriadne nestihnem, lebo ešte aj dovolenku mame v maji, tak to necham na jesen a aj mladšia podrastie, lebo to je také mojkadlo. Len s tou pomocou u nas bude horsie. Mamu mám v inom meste a svokru do toho ťahať nechcem, i tak si zmenu potom asi všimne no ale vešať na nos vopred jej to nechcem :(
Som zvedava na tvoje dojmy PO.

kika iii

micuska na cokolvek odpoviem ale nechcem byt v tomto pripade konkretna dr. je odbornik ale toto nam nevyslo tak nechcem verejne na neho negativne hovorit. Inac ste tu velmi zlate a ochotne.

lienkaBB

Kosi,Livaa
Tak som to skúsila poslať ešte raz po zmenšení fotiek,bol to hotový rébus,dúfam,že vám to obom prišlo.Pá

micuška

kikaii
ved napis, co ti nevyslo.
Vsetky tu pisu, len v superlativoch a so svojimi problemami sa zdoveri maloktora.
Ja napriklad mam jedno mensie a druhe vacie, aj ked mi dal rozdne velkosti implantatou. To co bolo mensie a mam v nom vacsi implantat, to je teraz vacsie a naopak. No proste kocurkovo a neviem co stym, ci mam ist na reopku, alebo nie....
Nehanbi sa a napis, co ta trapi, prosim.
Ahoj

lilina

ahoj Atram,ja idem do Levic Mudr.Ocsenas.Detvaky mam aj male mensi ma 16.mes.astarsi 3roky.Mne sa slubila aj svokra aj mamina.Starsi chodi do MS tak dufam bude ok.Ja na modelaciu nejdem nemam to az take spadnute,mam 280ml. pod sval rezom pod prsnikom.Inak doktor ma peknu pracu pozerala som aj foto.Dufam ze to aj u mna bude pekne.Dve deti po sebe to je parada vsak?Odrastie to bude to hadam volnejsie.Chcem tu operaciu pokial som na materskej ked nastupim do roboty tak uz na to asi nebude cas.Kde ides na opku?Uz si bola na konzultacii?Zatial ahojky..

atram

Ahoj Lilina, no ja som sa tiež dnes rano merala, kedze som nemala predstavu o vašich číslach. Pod prsiamy ako ty 74 a cez 81 :)))) Tak si ma vies predstavit. A bude ti robit aj modelaciu ci len implantaty? Komu ides /stracam prehlad/? Drzim palce, aby deturence vyzdraveli a ty si sa spravne rozhodla. Ako stare mas deti? Pride ti volakto po OP pomoct? Lebo z toho mam obavu, kedze mam 1,5 a 3,5 rocne. Uz som 2x zvladla cisarky no v spinalke, ale tak aspon aku taku predstavu mam, co ma po operacii caka. Ten druhy cisarsky som zvladla omnoho lepsie, po prichode z porodnice som lietala ako šiška a to som mala doma dve male deti. Juj keby to aj pri psiach tak bolo.