Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

007ada

Zuzika,už mam 3 den po,celkom sa to da,až na ten tlak v hrudi,je zvlaštne,že rez vobec necitim,mysliš,že ten sa ozve neskor?

dodka25

ahojte.chcem sa opytat ci aj vy ste mali tesne pred operaciou take zmiesane pocity, ci to podstupit alebo nie?Ja mam dohodnuty termin na maj u Dr. Cervena.v sobotu som bola este na konzultaciu u Dr. Trsku a mala som z neho lepsi pocit.co si myslite o nich vy?K tomu, kazdy mi navrhol iny sposob vkladania implantatov. Tak teraz ozaj neviem... Mam v tom mierne vacsi chaos. Dakujem Vam. Vsetkym Vam zelam krasny dnik.

patka22151

Ahoj dievcata keby ste potrebovali nejaku pomoc tak mi mozte napisat.mam uz prsia robene a idem na dalsiu operaciu

lilina

Ahoj Ajina, tak tebe sa uz dalo troska aj zatrsat to je parada.Ja som mala v noci depku zozrala som asi celu cokoladu a isla som spat o 1.30hod.tak som toho vela nenaspala.Este ma k tomu zacalo aj bolet brucho ,asi dostanem tie krami.Uz aby bol piatok lebo som ako tiger v klietke.Najviac sa bojim ,aby som po operacii nemala ziadne komplikacie inak to hadam dako prezijem.Este som prosim ta od teba chcela ci si prsia aj masirujes a ci si ich aj dacim natieras?Ozaj a este mas na sebe tu )sexi) podprdu?Tak dobru noc a napis.

ajina

Ahoj Lili,Ja mam 5 tyzdnou po.Nemozem povedat ,ze ma uz sem tam nic neboli,netlaci ale da sa to,je to stale lepsie.Prave sme sa vratili z jednej svatby,do rana do 4h sme trsali,sice pred operacipu som zvykla hadzat divokejsie tanceky,ale zatial je ten pohyb este obmedzeny.Malu uz tiez opatrne dviham,ked ju idem vylozit na postel a pod.Na hrud si ju este nepritiskam.Neboj,zvladnes to a o chvilu sa budes aj ty radovat z novej nadhery.zatial papa

klaudia_ke

Kde si viem aj ja pozriet foto ? :-)viem ze pred pol rokom sa tu spominalo nejake rajče. ale som to moc nepochopila a ani nenasla :-(

lilina

Ahoj Ajina.Ty si 5tyzdnov po operacii?Zda sa mi ,ze tak dako.Uz si celkom fit? Nic ta uz nepicha?Ako je to v noci?a ked sa predklanas?Neviem celkom ako maleho vyberiem z postielky.V pondelok teda idem na tie predoperacne zda sa ze detom sa to zlepsuje len aby som to neporiekla.Aj sa tesim aj neviem co ma caka taka som daka cudna.Napis tak zatial ahoj.

lienkaBB

Livaa
Som trubka našla som si mail a už som aj bola kuknúť,paráda!Dá sa potom aj pridávať foto?A ako by som doplnila tie údaje čo chýbali?