Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

Mia,ja som potrebovala sono!
Ada 007,24.4. to budu 3 mesiace čo som po.Mam sa dobre,už ani neviem,že som na nejakom zakroku bola :-)

dodka25

bianocka
Neexistuje jeden dovod,preco by to nemalo dopadnut inak ako dobre.Inak by si nikdy k rozhodnutiu "dat sa skraslit" nebola dospela. Tieto pocity su zrejme prirodzene, preto ich zrejme kazda mame. Dr. Trska je ozaj fantasticky. Ziadny strach a my budeme vsetky urcite na Teba mysliet.
Inak, som z BB, ale pracujem v BA.

mia

baby, pred operaciou potrebujem sono, ci mamografiu? Alebo nic z toho? Vsade sa dost dlho caka a ja neviem ci to stihnem vybavit, neviete mi poradit kde sa to da v ba vybavit vsetky predoperacne vysetrenia jednym supom?

lilina

Tak som dnes bola na predpberacnych a este v stredu sa tam musim trepat,lebo interne urobia az ked budu krvne testy.Doktor vravel ,ze na piatok je nas dost vela tak som zvedava kedy sa dostanem na rad.To cakanie je najhorsie.Este 3dni jajajaj...bojim,bojim...Ajina ozaj a ako komentuje tvoje nove popredie tvoj manzel?je spokojny?Povedala si to vela ludom ze mas silikony?O mne to vie zatial len rodina,ale ked sa potom niekdo opyta tak neviem co poviem,ale asi to nebude take okate ked stale nosim tu podprdu.Zatial pa pa.

007ada

zuzika,dakujem,mam rez,aj dr. ako Ty,tak som preto oslovila Teba,je to super,ked mi ma kto poradit.Bola som sa trochu prejst,len dost ma pri dychani picha v hrudi,ale inak v pohode.Ty sa mas ako?Kolko mas Ty od op.?

kossi

Ajina, to je dobré s tou podprdou:)) Ale ja mám lepšie: mne manžel do nej vypálil dieru, keď mi ju fénoval, som myslela, že ho zabijem. Teraz to tam mám zašité, budem jak pako na kontrole:))

bianocka

dodka25
ahoj ja budem oper.u dr.Tršku 30.4.no aj ja mám hrozné pocity pred operáciou. dr je super ale strašne sa bojím premýšlam či sa preberiem, či budem spokojná ..... Teraz som ešte aj ochorela a niesom si istá či budem do 30 zdravá.manžel ma ukludnuje ale obava sa stupnuje čím je to bližšie.ty si z bystrice?

zuzika6

007Ada,tak super,gratulujem!A maš rez okolo dvorca?Ja som s ním nemala žiadem problem.Ani som si to špecialne nepotierala ani nič.Uplne v pohode,len chvilu trva,kym sa ti tam vrati citlivosť.

ajina

LILI,to je normalne tie zmiesane pocity,aj ja som bola ako pes,muz si uz tukal na celo.Tak nech ti predoperacne dobre dopadnu a v piatok huraaaa do toho.Ja som si po vybrati stichov potierala jazvy repikovym odvarom a po tyzdni zacala natierat Contraktubex,kupila som si Lioton 100000,to je dobre na opuchy,no teraz si prsia masirujem{no aj to by som mala robit pravidelnejsie}obycajnym telovym mliekom,ja mam DOVE,GARNIER..Tu nadhernu podprdu este nosim,no prilezitostne si uz dam inu.Minule som si tu nadheru prala a odfuklo mi ju dole z balkona!Modlila som sa nech nepristala niekomu na balkone{vies si predstavit tie udivene ksichty,ked by som si ju prisla pytat}Nastastie bola pod balkonmi a bola uz tma,ha,asi taku nadheru nikto nechcel,ked ma tam pockala.Tak pa