Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kossi

Ajina, no to vieš, vyšila som si tam monogram:)) Tlačiť ma to jedno tlačí, ale aspoň už nebolí:) Akurát dnes trochu, lebo som nakupovala a skúšala som jednu kosticovú, tak ma z toho rozbolel trocha. Ale inak pohoda. A tú podprdu som si kúpila, je 75C:)

monica123456

ahojte babenky chcem sa spytat ci niektora mala upravu-korekciu prsnikov mam ich celkom pevne ale trosku ovisaju tak by potrebovali trochu dopomôct....ma niektora s tymto skusenost? dakujem za odpoved

denusa

bolesti som mala asi tyzden, mozno aj menej, mne sa to dost rychlo hojilo.jazvicky su uzunke,len bohuzial este ruzove, ked mam ruky spolu nie je vidiet nic, iba ked dvihnem hore. ale mam kamosku, co mi ukazovala jazvy po roku a 3 mesiachoch a ani by som nikdy nepovedala, ze nieco mala robene, vobec nic ani zblizka som nevidela...

Olinaaa

Denusa
mozes mi prosim napisat, kolko si mala po opke bolesti? mne tiez narvhlol doktor cez podpazuzie, ale asi sa tomu vyhnem. Mam pocit, ze to bude vidiet dlho. Ked mas ruky spolu, je ti vidiet jazvy, alebo su pekne skovane?

denusa

ahojte baby, mam po operacii 6 mesiacov a jazvy mam este vzdy ruzove a kedze su v podpazusi dost mi to teraz vadi ako sa blizi leto. neviete nieco od coho by zbledli?za aku dlhu dobu zblednu?:(

ajina

Lili aj ja som tak isto bola,v stredu este interne,no tam som cakala asi 3hod na rad,skoro ma tam vystrelo.Vsetko tam bolo nad 60 rokov len ja som tam"svietila".A potom piatok som isla aj ja na rad okolo 14hod,uz by som bola aj omietku schrumala,nejedla som od predchadzajuceho dna asi od 15h.Moj muz je spokojny,oproti tomu co som mala,sice sme spolu uz asi 15rokov,takze on neprotestoval ani pred tym.To skor ja som sa uz na seba nemohla pozerat a hlavne po kojeni.U mna to tiez vie zopar ludi,rodina,no hovorim,ja to nemam az taky velky rozdiel,Pred tym som nosila vypchate podprdy.Ono to bude ine v lete,hlavne v plavkach.Aj teraz na svadbe boli ti co to vedia zvedavi{hlavne chlapi,haha},ale hovorim,u mna to je velmi prirodzene k postave.Neboj,urcite budes spokojna,takze klud,uvidis,ze vsetko bude ok.pa

mia

Kika iii
Prosim ta napis aspon odkial bol ten doktor, nerada by som isla ku nemu. Aspon trosku by si nas mohla varovat. Narovinu napis co sa stalo. Asi je to blbe pre teba, ale mohla by si niektore s nas varovat, nie? Viem, ze mu nechces zle, ale snad ani nam co mame este pred...

mia

Dodka25
a teba robil dr. Trska? Ako si spokojna, kedy si to mala? A ako si spokojna s jeho pracou a ako s novymi prsiami?
Ja som bola u neho na konzultacii, premeral ma celu, ponatahoval mi kozu, postlacal a tyzden ma z toho boleli prsia. Neviem ci to je dobre, nikdy ma predtym neboleli, rozmyslam ci tam nieco nemam.

ajina

Kosi ahoj,tak nie som sama kto skoro o tu sexi podprdu prisiel.Dufam,ze si si ju"vysivkou prikraslila".Inak ako sa mas,netlaci ta uz nic?U mna je to trochu lepsie ale aj tak to este sem tam citim.pa

bianocka

dodka25
si zlatá ďakujem za podporu.len ma občas napadne čo bude s detmi ak náhodou.mám super muža úžasné deti a je skutočne načase veriť že všetko dobre dopadne.ja som tiež z bystrice . rozmýšlala som najprv nad novamedom tu ale interklinik mi prišiel naj.aké inpl.ti navrhol dr.Trška? Dohodla si si aj termín?