Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

denusa

olinaa, mne sa to hojilo dost rychlo, ruky som dvihla uplne hore asi po 2 tyzdnoch. Keby som mala ist este raz asi by som si to dala znova, len keby tie jazvy neboli uz ruzove, inak su tenulinke, takze ked zblednu, bude to ok. A robil mi to dr.Cerven v novamede v BB.

Olinaaa

Dodka25, ja mam ten isty problem. Mam zmiesane pocity, lebo Trska mi navrhol iny sposob vkladania a anatomicke. Vraj on cez podpazusie vobec nerobi. Tak neviem, som zmatana a tym padom musim este k dalsiemu odbornikovi, nech som si ista.

Olinaaa

Denusa
a vobec si nemala problem zdvihnut ruky, sprchovat sa, holit sa a podobne? Niektore baby s tym maju problem aj dva mesiace.
Kde si si to dala robit?
Keby si sa mala rozhodnut este raz, das si to spravit tiez cez podpazusie?

lilina

ahoj Ajina prosim ta co si si zobrala do nemocnice?nocnu koselu aj zupan alebo co este?Zajtra rano idem na to interne este prosim ta platila si az po alebo pred operaciou?Nech uz mam po tom lebo zosaliem zatial pa.

dodka25

mia
Ja som bola u Dr.Trska tiez len konzultaciu.Na mna urobil dobry dojem.Rovnako ma meral a natahoval kozu atd.Myslim,ze je to normalne. Tiez mi to nebolo dvakrat prijemne a prsia ma boleli, ale zrejme je to nevyhnutne.

kossi

Babenky, mám problém. Pred opkou som vysadila HAK. Dostala som normálne menzes. Išla som na opku a po nej som ešte stále nedostala menzes. Už mi mešká 2 týždne. Je to na nervy, lebo nemôžem zase začať brať HAK. Neviete mi poradiť, čo má robiť?