kosi
tvooj nazor,neberiem ti ho...a nie je to o tom ci mam take alebo take. mojej dobrej kamoske som poradila pod sval lebo jednoducho na to tie prsia nemala...a okrem toho tie rizika co si spominala sa mozu stat aj pod svalom, spytaj sa lekara, vsetko je individualne, a vsetko zalezi od kvality lekara ako to urobi. dalej co sa tyka prirodzenosti: ked si z jednotiek urobis trojky az stvorky, nehovor mi ze ta koza nie je natiahnuta, este viac je ti viditelne pri okruhlych impl, tie je jedno ci si das pod zlazu alebo sval, vidiet ich a to dost, a este ak velkost nie je prisposobena tvojej vyske atd.
pozrite si okruhle imlp. pod svalom na tej stranke o ktorej sa tu hovori....ja ich vidim a presne
Dalej je totalne neprirodzene ked si niekto da ten vysoky profil,bez komentara.
Este raz opakujem, pod zlazu by som ja neodporucala babam bez prs,teda ani im to nik neurobi, a babam ktore nerodili, kedze zlaza sa meni.No to ze mas pod svalom ti nezarucuje za sa prsia nezmenia po porodoch,videla som ako znama mala silikony pod svalom,vysoky profil a po dvoch porodoch jej to prso ostalo sice pod svalom ale zlaza sa natiahla a viete si predstavit ten dvojity prsnik, bolo to hrozne a reopka ju neminula.Naopak druha ich mala trosku natiahnute ale celkm v pekne.
takze vsetko je individ, zavisi od koze na tele jej elasticity ,stavby tela,t.j. ci si cela tzv.mlandrava alebo pevnejsia, a hlave ako ti lekar urobi opku,co pokasle, odflakne, alebo sa pohra..
A este nieco ,ci sa operacia podarila je vidiet az za pol roka,rok..ked sa impl.usadia a to trva.
Takze znovu je to individ.