Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ladybug

inak tiež zdieľam názor natalie, hovoril mi to aj dr. a ukazoval mi jeho fotky, jeho prácu a boli prirodzené.

natalie

Janka! Ja mam silikon, vysoky profil, gulate, pod sval. 3 mesiace po operacii. Moje prsia vyzeraju prirodzene, asi ako prsia tinedzerky, nemam ziadnu natiahnutu kozu, kde je implantat pod kozou nevidno, mala som jednotky - teraz mam trojky a su uplne primerane mojej postave (som stihla a mam pevne telo - sportujem). Su krasne a prirodzene, a rozhodne by som ich nemenila. Podla mna moc mudrujes o veciach o ktorych vela nevies. Nemozes tvrdit, ze zmena z jednotiek na trojky bude neprirodzena, pretoze to zavisi od vela veci - od stavby tela (sirka chrbta napriklad), od velkosti implantatu (nenisu trojky ako trojky), od velkosti prsnej zlazy a tvaru prsnika, atd...To iste sa tyka aj tvojho nazoru na vysoky profil - ked ma zena prsia nie len male, ale aj v strede hrudnika nie velmi vyplnene (to bol moj pripad) tak je vysoky profil ten spravny. Tak isto - cim nizsi profil- tym vacsi priemer implantatu, co pre zeny ktore su utle nie je to spravne. Nechajme tieto veci na chirurgov - vedia najlepsie. Este co sa tyka kojenia s implantatmi - resp. stavu prsnikov po tom - samozrejme, nebudu presne take ako pred kojenim, trosku povolia, ale osobne som videla stovky fotiek zien, po kojeni, s implantatmi pod svalom a mozem ti uplne cestne povedat, ze tie zeny mali prsia v omnoho lepsom stave ako zeny bez implantatov (vsetky do jednej). Ani jedna z nich nemala dvojite prsia - ako pises - to bol pripad iba zien, co mali implantaty pod zlazou. Iba tolko...

Pegy

Dodka25 ak to mozem poradit teda aj inym kockam nedavajte si pod zlazu.Efekt nie je trvaly a prsia casom klesnu a je nutna reoperacia.Na fore ,,plasticky chirurg je tiez jedna kocka co si ich dala teraz prehodit pod sval,lebo jej po roku dost klesli.Ale rozhodnutie je samozrejme na vas.

lilina

Takze zajtra idem na vec.Som uz sice totalny sialenec,ale nech uz to mam za sebou.Drzte mi palce a len co budem schopna napisem ako to dopadlo.Tak zatial papa..

janka

kosi
tvooj nazor,neberiem ti ho...a nie je to o tom ci mam take alebo take. mojej dobrej kamoske som poradila pod sval lebo jednoducho na to tie prsia nemala...a okrem toho tie rizika co si spominala sa mozu stat aj pod svalom, spytaj sa lekara, vsetko je individualne, a vsetko zalezi od kvality lekara ako to urobi. dalej co sa tyka prirodzenosti: ked si z jednotiek urobis trojky az stvorky, nehovor mi ze ta koza nie je natiahnuta, este viac je ti viditelne pri okruhlych impl, tie je jedno ci si das pod zlazu alebo sval, vidiet ich a to dost, a este ak velkost nie je prisposobena tvojej vyske atd.
pozrite si okruhle imlp. pod svalom na tej stranke o ktorej sa tu hovori....ja ich vidim a presne
Dalej je totalne neprirodzene ked si niekto da ten vysoky profil,bez komentara.
Este raz opakujem, pod zlazu by som ja neodporucala babam bez prs,teda ani im to nik neurobi, a babam ktore nerodili, kedze zlaza sa meni.No to ze mas pod svalom ti nezarucuje za sa prsia nezmenia po porodoch,videla som ako znama mala silikony pod svalom,vysoky profil a po dvoch porodoch jej to prso ostalo sice pod svalom ale zlaza sa natiahla a viete si predstavit ten dvojity prsnik, bolo to hrozne a reopka ju neminula.Naopak druha ich mala trosku natiahnute ale celkm v pekne.
takze vsetko je individ, zavisi od koze na tele jej elasticity ,stavby tela,t.j. ci si cela tzv.mlandrava alebo pevnejsia, a hlave ako ti lekar urobi opku,co pokasle, odflakne, alebo sa pohra..
A este nieco ,ci sa operacia podarila je vidiet az za pol roka,rok..ked sa impl.usadia a to trva.

Takze znovu je to individ.

antisimeon

simeon
ty si ako skade spadol ??? alebo mas 13 a uz si mal davno spat alebo mas fakt problem. Ak budes mat niekedy stastie alebo nejaka bude dost mimo nato aby si sa dostal dalej ako ahoj ja sa volam... tak pochopis ze v posteli nie je nic horsie ako zena ktora nie je spokojna sama so sebou .Ja som tiez \"chlap\" ale uz som nieco videl a zazil. Mozno to raz pochopis

antisimeon

simeon
ty si ako skade spadol ??? alebo mas 13 a uz si mal davno spat alebo mas fakt problem. Ak budes mat niekedy stastie alebo nejaka bude dost mimo nato aby si sa dostal dalej ako ahoj ja sa volam... tak pochopis ze v posteli nie je nic horsie ako zena ktora nie je spokojna sama so sebou .Ja som tiez \"chlap\" ale uz som nieco videl a zazil. Mozno to raz pochopis