Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

antisimeon

simeon
ty si ako skade spadol ??? alebo mas 13 a uz si mal davno spat alebo mas fakt problem. Ak budes mat niekedy stastie alebo nejaka bude dost mimo nato aby si sa dostal dalej ako ahoj ja sa volam... tak pochopis ze v posteli nie je nic horsie ako zena ktora nie je spokojna sama so sebou .Ja som tiez \"chlap\" ale uz som nieco videl a zazil. Mozno to raz pochopis

antisimeon

simeon
ty si ako skade spadol ??? alebo mas 13 a uz si mal davno spat alebo mas fakt problem. Ak budes mat niekedy stastie alebo nejaka bude dost mimo nato aby si sa dostal dalej ako ahoj ja sa volam... tak pochopis ze v posteli nie je nic horsie ako zena ktora nie je spokojna sama so sebou .Ja som tiez \"chlap\" ale uz som nieco videl a zazil. Mozno to raz pochopis

antisimeon

simeon

antisimeon

simeon

antisimeon

simeon

dodka 25

Janka,Mia a ostatne.
Velmi ste mi pomohli. Dakujem.Ide o to,co pisala Janka.Ja svoje prsia mam, nie velke ale nie su lentilky :))) Potrebujem ich hlavne zodvihnut,tak ale aby vyzerali,co najviac prirodzene.To ale chceme kazda :))) Zatial to vyzera,ze skor pod zlazu.Definitivne rozhodnutie Vam urcite oznamim :))) Este raz dakujem.Opatrujte sa.

ajina

Mia aj ja som bola na 2konzultaciach a tiez som mala mat najskor 280ml gulate z podpazusia,ale potom som sa rozhodla pre druheho doktora a mam tie anatomy,rez pod prsom.Tiez som zvazovala ako by sa ten rez pod pazuchou hojil a jazvicky by este toto leto bolo vidiet.Takto mi uz teraz nie su skoro vidiet,takze som spokojna.Papa

simeon

brrrr!!! silikony, fuj! to by som ani do ruky nechytil! ako sa moze normalna baba takto spotvorit. keby som chcel chytat umeliny, tak si kupim gumovu ancu. to si potom mozete navzajom omakavat, normalny chlap sa toho nedotkne. len nejaky menejcenny buzik.

modroocka55

kossi,
neboj to Ta prejde aj ja som mala take tahanie mozno aj 3 mesiace v lavom prsniku a teraz som uz 7 mesiacov po a lavy obcas citim aj sa mi horsie spi na lavej strane a na bruchu som ani neskusala spat .Ale inac je vsetko v poho a to skusanie siat v obchodoch za to stoji .A inac ja mam tiez pod svalom a su uplne prirodzene ani moja mama nevie ze mam silikony

kossi

A spím stále na chrbte, nemôžem na boku ešte, ale dnes som si skúšala na chvíľu tak ľahnúť a nebolí, len tak zvláštne ťahá, ale určite tak nebudem, kým mi doktor nedovolí.