Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

micuška

Matilda,
ja som isla domov v den operacie a dostala som od doktora Ibalgin 600, ale ja som si zohnala kvapky (su na recept) TRALGIT, mne zaberali perfektne a bolesti vdaka nim som mala minimalne.

RTG pluc treba pri operacii, len ked mate na 40 rokov.

Ela_l, si strasne kratko po operacii, este nemusis stav hodnotit. Ja budem mat 12-teho 3 mesiace po a prsia su znovu ine, napr. ako boli po 2 mesiacoch. Urcite ti klesnu a mozes tam mat aj opuch, teda urcite ho tam mas, ten pretrvava asi 1 mesiac. Nezufaj.

sjuzik

olinaaa
z mojej skusenosti ti iba mozem poradit neviem ake chces mat vysledne prsia ja mam 400ml tiez som chuda ale vobec niesom spokojna sice mozem byt rada ze mi dala az 400 ale neni to nic moc v pohode by som prijala aj vacsie a zas netuzim po neviem akych velkych prsiach a mne sa zda ze 280 je moc malicko.....kebyze to mozem zmenit idem aspon do 500ml to sa mozno zda ked ti to daju vyskusat ze ake je to velke ale vysledny efekt je uplne iny..

ela_l

ahoj LienkaBB dik za tvoje optimisticke slova trochu si ma ukludnila. Ja mam 300 ml pod svalom no a doktorka mi vobec nehovorila o tom stahovacom pase tak jej chcem zajtra zavolat. Zatial mam tu klasicku podprsenku bez pasu a mam ten implos alebo mozno to je opuch uz ani sama neviem skoro pri hrdle ... :/

lienkaBB

ela
Chcem ti len povedať,že sa to ešte zmení a prsia ti akoby sadnú,ale to chce čas.Ja som 5 týždňov po a je to úplne iné ako to bolo po 2týždňoch.Ja som mala podprdu z siklienky dr mi ju odporúčal aj so sťahovacím pásom(kompresívna bandáž).Nosila som ju celé 4týždne nonstop.Tebe to lekár neodporúčal?Koľko si po?A aké máš,veľkosť,tvar a tak.Neboj všetko bude ako má byť,len sa nesleduj

Livaa

OLINAA
ja mam stredny profil okruhle, ja som ani nechcela vysoky profil.....
vsetko zavisi od toho ake vysledne chces mat prsia,ci prirodzene alebo aby viac trcali....

ladybug001

to neviem, istotne ti odpíše niekto kto mal ten sťahovací pás. alebo si pozri na siklienke podprdy s tým pásom, majú ich tam.

ela_l

ladybug001 dakujem si zlata ja viem ze to trosku sadne ale ja som to chcela co najprirodzenejsie a ono je to uplne ako past na oko... nevies mi poradit ci je dobre pre podobne veci kupit ten stahovaci pas? ani neviem ako sa to presne vola len som to dakde videla..:(

ladybug001

ela, nezúfaj, ja myslím, že je ešte moc skoro a istotne ti to ešte odpuchne a sadne. potvrdia ti to aj iné baby