Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Ela-l,tie prsia ti sadnu,neboj.Mne sa teda nezmensili,len sadli ale daj tomu cas.Dr robi pekne prsia.Ja som ich mala az na krku ale pekne klesli.

Karolinnka

ahojte baby, na buduci tyzden idem na mastopexiu nema tu s tym niekto skusenosti ? konkretne by som chcela vediet ci to naozaj ma niaky efekt . dakujem

ajina

Lili ahoj,aj ja som mala tie tlaky pri vstavani aj sadani,to je normalne.Ty to oproti mne este dobre znasas,ja som prvych 6dni uzivala lieky proti bolesti.Ja som tiez mala lavy prsnik vacsi,opuchnutejsi a ovela dlhsie ma aj bolel.Teraz mam vyse 6tyzdnov od opky a mam sa uz fajn,hoci obcas este zacitim taky tlak ale uz je to podstatne lepsie.A aj prsia mi celkom sadli a odpuchli.Ono sa ti trochu zmensia ale zaroven aj pekne vyrysuju.Mne uz je tiez tato zdravotna nadhera volnejsia,mala som 70C,no podprdy,kt.si teraz kupujem su 75C a sadnu mi "ako rit na serbel".Po vybrati stichov si davaj na opuchy LIOTON 100000 a jazvy potieraj repikom.PA

mariamaria

ahojte baby ,citam ,ze tie ktore ste boli u DR.Cervena mate vacsinou 300ml pod sval...ake vam to urobilo cislo???podprdy???mne vravel ze z mojich 1 to budu 3???plne 3???

lilina dakujem za minulu odpoved

ela_l

lilina mne doktorka po tyzdni povedala ze si to mozem sprchovat a natierat kremami na opuch, na modriny a na jazvu, tak to tak aj poslusne robim...ty si kolko po OP?

ela_l

lilina, pri sadani je to u mna v pohode len ruky mam strasne mlandrave a vobec ich poriadne neviem pouzivat:) ale to asi iba preto ze sa bojim akehokolvek pohybu..inak ma to teraz ani neboli akurat ked si tie jazvy natriem a dam podprdu tak to boli jak slak..no zevraj by to malo o nejake 1-2 cisla sadnut co je vraj 3 cm ze pojde zhruba prec z tejto velkosti co je teraz. Ja som teraz spokojna neni ako si ty no ale dufam ze to bude dobre..co mi ine zostava ze.. no a deturence az za take 3 roky by som chcela.. veru tak nech sa nam tieto dni rychlo sypu...

lilina

Ela ty si uz natieras jazvy?Ja to mam este stale prelepene.Co je to contractubex to je daka masticka.Mne doktor nic take nekazal.