Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilina

ela-l,ako si na tom pri sadani?aj ty mas taky tlak? niekedy aj minutu trva kym mi to celkom prejde.Inak ma to vobec uz neboli len je ten jeden trosku viac zapuchnuty.Mne sa pacia aky maju tvar su pekne prirodzene,len sa obavam ze ked to este odpuchne a sadne tak budu az prilis dole.o kolko to asi sadne?tak o jedno cislo ,alebo aj viac?Ela mas aj deturence? Maj sa pekne a nech nam to cim skor odpuchne hi hi...pa pa

ela_l

neviete mi niekto poradit ked natieram jazvy tym contractubexom mam ich vzdy pred tym vycistit a ked hej cim?
Diiiiiiky

nikaOO

kossi,micuška
ja som mu volala,vraj je to reakcia na to to vnutorne vstrebatelne sitie,ze to vraj trva aj 3 mesiace kym sa to vstrebe.Zatiel nitky nejdu von,iba taka bud biela alebo zlta vodicka.Dr vravel ze si to mam umyvat repikom.Tak poslusne umyvam,uvidim co povie na kontrole..Inak su pekne len to moje telo blbne..

micuška

Ahoj Nika00,
v tomto ti urcite neporadim, ja som take vobec nemala, ale ako pisala Kossi, su to asi tie vstrebatelne stehy na vnutornom siti. Mne doktor povedal, ze ony musia normalne "vyhnit" a to ti tam urcite hnisa, lebo telo ma tendenciu sa ich zbavit. To je to iste, ako ked sa ti zadrie trieska. Telo ju vytlaca von formou hnisu. Tiez by som volala doktora a opytala sa na to.
Inak, ako? Ja mam jazvy celkom pekne, ale nakolko mam tenucicku kozu, tak mi tam zostalo trosicku z toho riasenia. Este sa mi to stale vyrovnava, ale rovne to asi uz nebudem mat. Ale uz som si zvykla a neriesim to.
Ahoj.

ela_l

lienka BB, ja som volala dnes s doktorkou a ona mi vravela ze ten pas mozem az od 3 tyzdnov nosit koli tomu aby to neposkodilo jazvu.. co ty na to hovoris?

lienkaBB

olinaa
ten pás vedie ponad prsia a tým ich stláča smerom dole a aj sval pod pazuchami aby sa v kľude hojil a od spodku zase podprsenka prsia podopiera podprda(Siklienka-pozri si).Už som videla aj baby ktoré mali iba ten pás a bez podprsenky,ja si myslím že je dosť dôležitý veď čo iné by zabránilo aby ten imploš nevybehol tam kde nemá.Je to taký asi10cm široký pás gumy so suchým zipsom

lienkaBB

olinaa
Ten pás som ja nosila nonstop 4týždne a nesmela som si ho vôbec dávať dole ,mám implant.pod svalom okrúhle a ten pá s ma zabespečiť aby sa implantát usídlil tam kde ho operatér uložil aby nevyskočil vyššie a tak.Asi to nedávajú všetci,ale ja som ho mala.

lienkaBB

dodka25
Bola som operovaná Dr Pikulom v Novamede,som veľmi spokojná,jeho prístup bol v skutku úžasný ani sa nedá porovnať čo tu občas čítam a za väčšie peniaze ako som platila ja.Starostlivosť super a aj prostredie,neboj bude to v pohode.