Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Karolinnka

ahoj pupavka ano mastopexia je to uprava prsnikov, kedze som schudla 15 kg a moje prsia mali nezelany tvar tak som sa preto rozhodla a neverila som ze to pomoze a dnes som jeden den po opke a je mi fajn :) este vcera vecer som isla do tesca kuknut plavky :)co sa tyka prsnikov tak su krasne :) takto som si to predstavovala :) ale dohodla som sa ze o pol roka idem na implantaty..

ajina

Anitka,tak ako pisala Kosi,je to fakt individualne.Ja mam 280ml pod sval a tiez si kupujem 75C,do B sa ani nahodou nezmestim,jednu mam aj D.Ono si to treba dobre poskusat a vybrat si hlavne taku aby ti netlacila zospodu na implantat.

kossi

Anitka, to je asi individuálne. Ja mám 300, a kupujem si 75C, ale niektoré sú mi malé. Ani nemám moc veľké prsia, ale sú hodne široké, ale každú musím skúšať, lebo to číslovanie vobec nesedí, jedna mi je, druhá zas nie, záleží od strihu.

kossi

Joane, mám guľaté pod sval, no bolelo to dosť, ale s liekmi sa to dá, len ja som nijaké doma nemala, tak to bolo horšie. Teraz som 7 týždňov po a fakt sú také napevno, nedá sa s nimi moc hýbať, to ma trochu mrzí, lebo sa nedajú dať úplne k sebe, takže dekolt nič moc, no možno sa to ešte zlepší.

anitka

babenky ktore mate 300-vky aku podprsenku kupujete? nemam ani sajnu co to bude,ale tipujem tak 75B? este 3 tyzdne musim tu otrapu mat na sebe...:-(

joane

kossi,
ty mas pod svalom ci len pod žlazou?ja mam pod zlazou,ale doktorka po operacii povedala ze by bolo lepsie dat to pod sval.ja som sa toho obavala vraj to strasne boli, ovela viac ako pod zlazu a okrem toho vraj su potom tie prsia take prilis pevne a nehybu sa.mne sa pekne hojdaju,a maju taky prirodzeny pohyb.

ajina

Ahoj Lilina,tak ako sa citis,spokojna?Mas este aj bolesti?Co tie pasky ked ti odlepili,uz ta to nesvrbi?Ja konecne nosim uz"ludske podprdy",neviem sa ich nabazit,haha.Tu krasnu zdravotnu som pobalila do najspodnejsieho suflika,ale spim v sportovej Skiny.pa

kossi

Joane, ja to mám tiež tak, v pôvodne menšom prsníku mám trochu väčší implantát a obrys je výraznejší. Ale čo už, stále je to lepšie ako predtým:)

joane

tina
mne tu kapsu museli narezavat znova,lebo stare impl sa mi deformovali a vytvorila sa mi aj kapsularna kontrakcia a mala som tu staru kapsu nevhodnu na vlozenie novych impl.a tiez som bola prekvapena ze ma to bolelo ovela viac ako prvykrat, mozno aj ten vekovy rozdiel urobil svoje. a co sa tyka velkosti to je naozaj alchymia, tazko sa to da odhadnut dopredu.mne proste tie väčšie akosi nesedia, bola som spokojna s menšími.chapem ze si asi sklamana ked si chcela väčšie. nie je to malo penazi,aj ked ja mam skôr obavy pred samotnym zakrokom, tie peniaze nejako nasporim.a este ma stve aj to ze pravy prsnik je ok ale na lavom mam menej vlastneho tkaniva a tym padom je vypln viac napadna, mam pocit ze vidno ten okraj.no co uz, je to lepsie ako ovisnute prsia, co vyzeraju ako prazdne ponozky.