Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andreaaa

Caute bay... chcem sa opytat, teraz som presne 2tyzden po operacii, myslite ze mi prisa este odpuchnu a zmensia sa???

Ayleen

Ahojte. Som rada, že som našla túto tému. A bolo to úplne náhodou. Už dlhšie na nahlodáva nespokojnosť s prsiami. Teda pravdu povediac, nikdy neboli pekné. Veľkosť nič moc a tvar ako po tehotenstve :(
Chcem sa spýtať, ako dlho sa to hojí a ako je to po operácii so športovaním. Nevadia vám väčšie prsia? Ako dlho sa treba šetriť. Ja jazdím na koni a chcem v tom pokračovať. Je OP prekážkou?

lajca

Čaute ženy. ja už dlhšie premýšľam o opke, ale ako si tak čítam vaše príspevky, som vydesená. to tí lekári neinformujú presne ako to bude vyzerať a aké budú veťké?

joane

amber,
nechcem ta znervoznit ale urcite sa ti zmensia.teraz si tesne po operacii a to mas cele napuchnute.rataj s tym ze bud mansie a ani si nezacni kupovat nove podprdy skôr ako o mesiac.viem o com hovorim, podstupila som to uz druhykrat.mna stale bolel viac pravy prsnik ale uz to preslo, je to ok.tak drzim palce, viem ze to zotavovanie je fakt narocne a vtedy clovek aj rozmysla ze ci sa vôbec na to mal dat a ci to stalo za to. ale stalo! par dni pretrpis a potom dalsie roky mas krasne prsia.tes sa na ne!

amber

joane
Dik za radu. Tak som rada, ze nie som sama. Boli ma hlavne lavy, tak uz ma napadaju hocijake haluze. Tak mi ostava len zatinat zuby. Mam 325 anatomy pod sval. Este su samozrejme opuchnute, ale brala by som takuto velkost, dufam ze sa mi velmi nezmensia po odpuchnuti.

nikkuuusss

Baby mam otazku mozem si tie silikony kludne dat pred tehotenstvom ked potom otehotniem neskor nic sa snimi nestane ?=o/...ja idem po lete na tu opku..bojim sa toho ale ked ste to prezili vy snad prezijem aj ja =)

joane

amber,
tie bolesti v prvych dnoch su fakt dost silne.mas pod svalom ci pod zlazou?ja som mala pocit akoby som dvihala 10kg navyše ked som sa chcela posadit.vydrz, davaj si nieco prosti bolesti napr novalgin a dobre ze mas ten wobenzym.mne prve dva tyzdne bolo az do revu,zdalo sa mi ze dlho sa neviem spamatat.teraz som 7 tyzdnov po a je to ok.myslim tym zotavenie, cicusky by som brala radsej mensie.

amber

Caute baby, som 2 dni po a mam hrozne bolesti-je to skor take palenie, hlavne pri zdvihani zo sedu(lezat ani nemozem). Mala ste to niektora? Beriem aj taletky proti bolesti aj wobenzym.

joane

kossi,
davali ti to cez podpazusie ci mas jazvu pod prsom? ja som tiez 7 tyzdnov po,takze sme na tom podobne.ja som bola v KE, ty kde? v BA?inak ta obdivujem ze si to zvladla bez liekov.ja som brala aj wobenzym,ze vraj pomaha rychlejsie sa spamatat zo všetkého.nevies či je nieco co by pomohlo aby jazvy rychlejšie vybledli?ja ich mam take ružové, dost su zatial vidieť.ale asi to je ešte skoro 2 mesiace po operacii aby uz aj vybledli.