Pocity menejcennosti kvolu vzhladu

Príspevok v téme: Pocity menejcennosti kvolu vzhladu
Natalia9999

Od detstva ma vsetci chvalili ze aka som pekna, ze bydem modelka ked vyrastiem, vekom sa vsak stal presny opak a ako som sa dostavala do puberty moja tvar sa zmenila a zacali zosmiesnovanie, krute posmesky, ignoracia a neprijemne poznamky na moj vzhlad. Je to uz velmi vela rokov , ale stale to vo mne rezonuje, az tak , ze sa zo mna stal extremny introvert, tory nechce chodit medzi ludi, lebo ma taky strach z toho, ako vyzera, bohuzial tie posmesky a komentare neboli len v detstve a puberte, ale aj v dospelosti, naozaj velmi neprijemne, neviem samu seba prijat taka aka som, citim ze nie som hodna aby bol niekto s tak skaredou zenou vo vztahu aj ked velmi tuzim aby ma mal nieto rad a nemyslim len v tom partmnerskom zmysle, ale aj ako kamaratku. Neviem ako z toho von najradsej by som bola, ak by som ani nebola a vobec neberiem tie dobre veci, co mam lebo som prilis zamerana na to aka som skareda do tvare. postavu vlasy aj plet mam ok, len crty tvare mam skarede.

jozef_i

Možno by Vám pomohol psychológ. Zamerať sa viac na duchovné veci. Krása nie je všetko, aj pekný ľudia sú nešťastný. Vidíme to všade, rozvody, podvadzanie vo vzťahoch.

marilyn55david

Hey, you! Mastering your MyCardStatement login is a game-changer—I’ve been hooked since it turned my financial chaos into control. I’ll walk you through why it’s worth it: we’ve covered troubleshooting login hiccups, beefing up account security, unlocking cardholder benefits, digging into online portal features, prepping for your first login, nailing basic access, making payments a breeze, and snagging rewards www.mycard-statement.com