Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

renata27

lienkaBB,

ved ja tiez, hned po tyzdni som sa pytala Dr. ona, ze to je nerv. O tyzden idem na kontrolu,tak sa spytam zasa. Prave teraz mi aj ruka trpne, to sa mi dost casto stava...prave ta napravo,kde mi aj ten nerv asi neposlucha. Ak bude vsetko ok,tak vydrzim.

lienkaBB

Renata 27
Ja som po OP 6týždňov a po týždni som volala aj lekárovi čo som sa tak bála čo sa to deje,lebo jeden prsník úplne v pohode a v pravom šklbanie pichanie a bolesť až mi vyrážalo dych.Teraz je to už dobré ale aj tak mám stále taký iný ten jeden prs, a aj ma tam niekedy pichne a tak,ale to prejde.Lekár povedal že sa mohol porušiť nejaký nerv a že to časom odoznie.Držkaj sa neboj to prejde

renata27

Joanne,

dakujem:) to si ma ukludnila lebo uz som sa bala, ze co je zle. Bola som znepokojena, kedze to pretrvava vysse tyzdna.
Ale uz som pokojnaaaaaa:))) vdaka

joanne

renata27,
to pichanie je normálne v tých prvých týždnoch kym sa to usadí.môže ťa to bolieť ešte také 2 týždne, potom to prejde.bude to ustupovať, neboj.

Ayleen

joanne: No zatiaľ žiadnu špeciálnu podprdu nepoužívam, ale ak by už mala prsia, tak samozrejme by bola.

Skôr ako autonehody musím rátať s pádom z koňa, nato mám väčšiu pravdepodobnosť :D

renata27

Caute baby,

som 2tyzdne po op. a stale mam tlaky a bolesti v prsniku. Je to normalne?
Na dva dni i to uz aj preslo,tak som sa tesila a dnes v noci zasa prepuklo to strasne pichanie v pravom prsniku :( Mali ste to niektora?

joanne

ayleen,
bezný náraz prežiju,ale vraj pri autonehodách sa môže stať že praskne alebo sa roztrhne, ale na to nemysli. a na to jazdenie sa určite opýtaj, lebo to je fyzicky dosť namáhavé a celé telo čiže aj prsia pri tom asi dosť skaču. ale napr behať sa dá v pohode so silikonmi, takže podla mna to nebude problém.treba mať dobru podprdu aby to spevnila.