Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

senties

Caute baby
normalne vam zavidim,ze vas manzelia,aelbo partnery v tom podporuju ,,,ja som 20 r. vydata a cely zivot po tom tuzim,nemam ziadne prsia tak 70 B...manzel hovori ,ze su to take blbosti a kolko to vraj este stoji,neviem,ci mu ide o mna ,alebo a peniaze...som skutocne z toho nestastna...ale bolasom uz na jednej konzultacii a chystam sa na jesen ,aj proti jeho voli...uz ma nic nezastavi...som stalou citatelkou tohto fora a teda aj viem co ma caka...strasne trpim ,ze nemam ziadne prsia

joane

zuzka1,
ja som bola pred 7 týždnami v KE stalo ma to 78 tis. 48 implantaty,22 operacia (v tom je aj tisicka za noclah a tisic za tu špeci podrdu)a 8 narkoza.

fiffi

zaujímalo by ma po akom čase po opke budem schopná ist v pohode von,ako je to s obliekaním-normálne zvládnem sama alebo týžden ležím bez pohnutia.Aký je rozdiel pod sval a pod žlazu,vidno to na pohlad?dakujem

fifi

Ahoj dievčatá,my sme sa už s manželom konečne ujednotili a idem to toho, mám obrovský strach ale chcem to.Takže idem zistovat, kde mi poradíte vy v Banskej Bystrici a ak tam bol niekto dajte mi prosím prosím vediet ako je to s objednávaním a aká je čakacia doby a cena?operujú aj v lete, či je najlepšie na jesen,poradíte mi??

nikaOO

baby co to chcete,nebojte sa,nieje to hrozna bolest,da sa to vydrzat,Mna to ani nebolelo,iba ten tlak bol hrozny,ake keby sa tlacili z hrude von ale da sa to vydrzat,fakt.Si tiez pamatam ako som sem pisala,ako som sa bala hrozne,kladla si otazky par dni pred tym,IST ci NEIST.Ked som sedela pred dverami na prijem,chcela som ujst,ale zostala som sediet a teraz som 6 tyzdno po opke a som rada ze som nezdupkala lebo su krasne.Vsetko je o.k,nic ma neboli,nepicha.Ak velmi tuzite po prsiach,chodte do toho.Ten pocit v novych plavkach s ktorych som vyberala uz zbytocne vypchavky stoji zato!!!1 den po opke som lutovala asi ako kazda,bola som vydesena z niecoho noveho,ci je vsetko v poriadku ako ma byt,ale povedala som si,ked uz som nezdrhla tak to dotiahnem do konca a budem bojovat.Fakt nebojte sa!!!

anka8888

Cafte baby,dnes som prisla domov,som 3.den po op.Mala som 1 a 2.den velke bolesti...hlavne to mi vadi,ze nedokazem spat dlho ne chrbte a strasne ma boli chrbtica a zadok...ale vydrzim to,lebo som strasne stastna,mam anatom 320ml.pod sval ,u dr.Hederu.je strasne mily,velmi dobry odbornik,mozem ho len a len odporucat!!!!!!!!!!

bianocka

joanne
je to tak ako píšeš.poznám už viacero dievčat čo majú urobené prsia a keď o nich niekto klebetí tak len závistlivé babizne.mužom sa to skutočne páči a doslova ich to pritahuje ako magnet.Je to pre nich niečo nové nepoznané a hlavne ďalší div sveta .