Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifi bb

lienkaBB
aj staré som vy,azola bo som si myslela že mam asi preplnenú schránku a nič.no tak teraz neviem,ešte mrknem či som adresu zle nenepisala.

eleni

ahojte kocky,
ja som bola na augmentacii pred rokom, aj som sem vtedy pisala. no drzim vam vsetkym palce co idete! ja mam implose pod zlazou a je to otrasne.. som chuda a strasne mi ich vidno, okrem toho som chcela prsia zdvihnute a nemam ich take. a este k tomu vsetkemu ma pravy prsnik boli a je stvrdnuty na dotyk a stoji mi vyssie ako lavy.. takze o dva tyzdne sa chystam v zahranici na konzultaciu k naj plastickemu chir.. tipujem ze na 99% mi povie, ze je to zla robota a ze treba to vymenit.. ale to sa uz urcite nedam operovat u toho isteho doktora. a ak budem chciet ist k tomuto tak si mozem pripravit 6000eur.. za moju operaciu som zacvakala takmer 3000 eur, cize ma to cele vyjde na 9000! super!!!! a baby, vyberte si doktora ktory je ochotny s vami dlho a vsetko konzultovat a bude sa chciet co najviac priblizit vasej predstave, ja som mala inu predstavu on mi ju zmenil, lebo on je vraj odbornik a vie ako na to a takto som dopadla...
drzim vam palce...

Ayleen

Pegy: Veď keby mal také prsia nosiť on, tiež by šiel, čo? :)))

Asi som blbá, ale ako sa dostanem k tým fotkám, čo tu spomínate? Nie že by som chcela niekoho okukovať, ale zaujíma ma rozdiel medzi prsiami, keď sa vloží pod sval a keď len pod žľazu. Posielate si to mailom alebo je niekde galéria?

Pegy

Senties ak to naozaj chces tak chod do toho!!Moj manžel tym tiez nebol nadšeny hlavne koly peniazom ale ak mam trpiet tym ake mam po detoch kozy tak kaslem na prachy.Ateraz je nadšeny!!!

kossi

Joane, ja mám jazvu pod prsníkom, svinka jedna mi aj robila problém, ale už je zrastená. V pondelok idem na kontrolu, tak už asi nebudem musieť nosiť tú opachu, a začnem jazvy natierať Dermatix gélom, je to silikón a mal by to sťahovať, niečo ako masáž.
U mňa to vie len manžel, brat a naj kamoška. Keď si to mama všimne, tak jej to poviem, inak nie.

fifi bb

rada by som si pisala so žienkou po opke a aj pred opkou,lebo sa bojim aj toho že si vyberiem zlý model,tak ak ma niekto zaujem možte na mail,budem velmi rada,ahoj.