Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joanne

baby a vy ktoré váhate, tak len tolko.ja ked som prišla po operácii domov, tak manžel ma videl ešte zafačovanu a už bol z toho vzrušený.strašne sa mu nové cicušky páčili a u ostaných mužov tiež vidím že maju dobrý ohlas, takže nebojte sa reakcií.

joanne

bianocka,
to je super ža ta podporuje a chápe, aj môj je taký.ale inak musím povedať že ked sa v nejakej spoločnosti o takej teme začne baviť viac ludí tak proti su najmä ženy. väčšina chlapov povedala že proti tomu nič nemaju, práve naopak že sa im také prsia páčia.
a máš pravdu, s osobnostou človek to nemá nič spoločné. aj žena s plastikou prs je predsa človek ako každý iný a môže byť ovela viac morálnejšia ako tí čo ju za to odsudzuju. velakrát z nich hovorí iba závisť a možno strach odvážiť sa na niečo také.a máš tiež pravdu, že v časopisoch typu Playboy je vela žien ktoré podobné zákroky podstupili.na slovensku je ohladne tejto temy este vela tabu.jeden môj známy vraví že jeho vôbec nezaujíma ked sa obzrie na ulici za peknou ženou že akým spôsobom to dosiahla.ak má operovaný orlí nos, to ho nezaujíma, on posudzuje ženu ako celok.

bianocka

Ja to mám sice ešte pred sebou no manžel ma velmi podporuje a som mu za to vďačná.povedal mi že sa mu páčim taká aká som ale vedel že ma to trápi a povedal mi keď chceš tak choď.vravela som to naj kamarátke a pokiaľ sa ma v budúcnosti na to známi opítajú prečo to tajiť.Ako človeka ma to predsa nezmení nerobím to preto aby ma niekto obdivoval či okukoval robím to koli sebe.mám známeho ktorý pred pár rokmi povedal že žena so silikonmi je u neho najvačšia chudera.podla mna je obmedzený chudák on. paradox je že pri časopise playboy slintá ako pes.

bianocka

olinaaa
ja mám navrhnuté 270 a 300ml anatom pod sval.tiež mám z toho srdce v krku.ešte som nebola operovaná a desím sa takýchto vecí.dúfam že všetko prebehne bez komplikácii a že budeme s výsledkom spokojné.stojí to strašné prachy tak dúfam že to bude ukážkové.snažím sa myslieť už na to ako budem doma a bude po tom.a na ktorú kliniku ideš?a dr?

joanne

baby,
mna zaujíma ako to vzalo vaše okolie. ake boli reakcie manzelov a priatelov. a takisto či ste to povedali aj širšiemu okoliu vašich známych alebo to tajite.
ja som to povedala len 1 svojej kamoške a samozrejme manzel to vie. zatial pred ostatnými nemam chut s tym vyrukovat, aj ked možno si to sami vsimli a maju "podozrenie" ale nikto mi nič nepovedal.len jedna známa raz že ako to robím že mam také pevné prsia.obdivujem daru rolinc ze s tým takto vyšla na svetlo a nemá problem, nech si kazdý myslí čo chce.

Olinaaa

280-300 gulate pod sval, bojim bojim bojim.
Neviem kedy sa dostanem na net, ale isto sa ozvem. Tak drz poriadne, ja budem potom tebe :)
Ty budes mat ake?

bianocka

olinaaa
moja zlatá budem na teba myslieť.ja to mám na toho 28.5.a už teraz som nervozna.hlavne nech ti to dobre dopadne a nech si spokojná.držím palce a potom napíš že si ok. kolko ti ide dr.dávať ml?