Mika00, Livaa, caute kocky.... dlhsie som sa neozvala, pracovne povinnosti a cestovanie hore dole mi nedaju zit... Tak ja taham uz 6 tyzden, inak ani neviem, ze som niekde na opke bola a dokonca baby, za posledne 2 tyzdne som 2krat letela trasa Ke/Mnichov a pohoda, myslela som, ze ci nebudem citit nejaky tlak alebo co, lebo lekar ani pocut, ze lietadlo, ale musela som, pracovne to bolo surne tak som to riskla a absolutna pohoda. Nika00, prsia mas velmi pekne, moje su mensie, ak sa mi to zajtra podari, tak poslem Live foto. A dievcata, naozaj je to super, nemusite sa trapit, ze co bude po opke. spoliehajte na lekarov, nechcite nemozne a prsia sa vam krasne prisposobia k telu a ani vam to nepride, ze ich mate vyplnene implantatom. Inak, ja pracujem cisto v chlapskom kolektive a vsimli si to chalani u nas vo firme skoro vsetci a dokonca jeden objednal na opku svoju zenu, ked ma videl. Kolegovia v Mnichove boli tiez paf..., najprv ze je na mne nieco ine, taka si ina a take uvahy som pocuvala, ale ked som prisla v obtiahnutom tricku bolo po zahade, a ohlasy boli len pozitivne, takze drzim vsetkym kockam palce...papa.