Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

Julinka
na dovolenku môžeš ísť asi po 4 týždňoch, ale na jazvu sa nesmie dostať slnko 6 mesiacov. A počítaj, že 1-3 mesiace vyzerajú prsníky dosť neprirodzene, sú tuh= a opuchnuté a implantáty sú pomerne vysoko pri krku. Zostúpia až postupne.

Petra2

Julinka
50 ml je minimálny rozdiel, určite sa rozhodni pre ten äčší objem. Iba že by si sa rozhodovala medzi 150 a 200, tam by to bolo asi vidieť. Inak je 1číslo veľkosti košíkov podľa objemu hrudníka a výšky postavy asi 150-200ml.

Petra2

eleni
je mi to ľúto, ale asi máš komplikáciu, tzv. kapsulárnu kontraktúru, teda zhrubnutie kapsule, do ktorej telo implantát obalí. Bolesti a stuhnutie sú prejavom väčšieho stupňa komplikácie a budeš portebovať reoperáciu, aby sa kapsula otvorila. Je smutné, že doktori radi zamlčujú, že táto komplikácia sa štatisticky vyskytuje napr. podľa štúdie Mentor až v 7% prípadov. Držím ti palce a dobrú voľbu lekára. Papa.

fifka

eleni,
je mi uprimne luto tvojich problemov. a ked mas stvrdnuty prsnik, nie je to kapsularna kontraktura? vraj ovela castejsie vznika, pokial su implose pod zlazou. pridavam sa k tebe v tom, aby si baby vybrali len doktora, ktory si nepresadzuje svoje predstavy a ktory je v co najvacsej miere ochotny vyhoviet zakaznicke. konieckoncov, ved si za to platime my. ja tiez som naletela odbornikovi, ktory mi pred takmer rokom urobil prsia podla svojej predstavy a vysledkom je moja nespokojnost.

anka8888

Ladybug napis mi svoju e mailovu adresku na dorina29@azet.sk Dobre?
Bez hadicky je super ,ale pichanie acitim stale aj stipe ma to...spat stale nedokazem,boli ma chrbtica uz velmi:-(((
Pis mi na adresu ,ok? Deti sa maju ako? Papa!!!

ladybug001

ahoj anka :)! nevybral :(((( zajtra ráno o desiatej mi ich vyberie, včera mi tam ešte toho dosť natieklo. a ty sa ako cítíš? už dobre bez drenov? mne už to tak zavadzia!!!

julinkaa

Babenky neviete za kolko po opke sa moze ist na dovolenku ? a aky je rozdiel 50 ml spravi to nejaky rozdiel alebo ani nie ? dajte info

istnaopku?

Ahojte baby, ja sa stale neviem rozhodnut, ist neist, prosim vas, poradte mi, prip. ak mozete a budete take dobre poslite mi fotky ako to vyzera po tej opke. ďakujem vám.

fifi bb

aj adresa je dobre,neviem či mam niečo zo schránkou,včera bolo všetko o.k.Tak ma to mrzí bo som sa tešila,že čo si mi napísala.