Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

anka8888

Lajca ja hned vtedy som vybrala aj termin s asistentkou a cakala som 1,5 mesiac.To zavisi od toho,ze ci ma ten dr,volny termin...

lajca

Caute baby. ja sa chystam este len objednat na konzultaciu do BA, ale nevedeli by ste mi povedat ako dlho asi trva cely ten proces? Treba dlho čakat kým ma čo len objedná?

eleni

a este jedna vec, dala som spravit prsia po synovi, s tym, ze som ratala s druhou operaciou po dalsom dietati. takto ma cakaju operacie mozno tri...

eleni

tiez si myslim ze je to kapsula... ale je este jedna moznost, ze mam pichnuty implantat, pretoze jedna jazva sa mi zle hojila a bola stale opuchnuta, tak mi ju prepichoval a mohol pichnut aj implos, totizto ten prsnik sa mi od zaciatku hojil zle.. a bola som asi po 3 mesiacoch u dvoch inych lekaroch na kontrole a obaja povedali, ze to moze byt poichnute, ze staci ked je skrabnuty ihlou a uz je po nom.. ale tiez mi povedali ze je este skoro to hodnotit, ze mam este pockat, uz je rok a je to stale zle..
a co sa tyka toho umiestnenia, ja som chcela pod sval a on, ze on dava len pod zlazu a hotovo. a tiez som chcela mensie a zdvihnut a on, ze vacsie a nic nebude treba dvihat, tak som dala na jeho odborne rady a teraz len nadavam aka som bola blba, ze som sa nechala tak lahko presvedcit a ze som tak doverovala.. no nic.. 27.5. idem na tu konzultaciu a potom vam dam vediet ze co..
ale na 99% viem, ze budem musiet ist znova pod noz...

monicaa

NikaOO dik lebo mne poslal trska mail ze ma videl pisat niekde tak ze ci mam zaujem..po lete sa k nemu objednam na konzultaciu a ak budes fajn pojdem k nemu...uz sa tesiiiim=)

Livaa

MONA4
Ahojky,uz som myslela na teba co sa neozyvas a ako sa mas. Super ze si spokojna a ze vsetko je ok,posli nove fotecky budem rada.
Ja som tiez po 2 mesiacoch zabudla ze som vobec na opke bola,tiez mi prisli ze su ako moje a v lete som sa spokojne slnila na plazi to som bola 4 mesiace po. Samozrejme ze jazvy som si prelepila alebo som ich mala schovane pod plavkamy. Ale tento rok si ich uz skryvat nebudem :DDDD

Pegy

Eleni myslim ze rozhodnutie dat impl.pod zlazu bola chyba,jedna kocka z ineho fora si to po roku bola dat prehodit pod sval lebo jej prsia klesali,tak dievčata radsej pod sval ako pod žlazu je to istota ale aj mensie riziko komplikacii