Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tanya

ahojte, viete mi poradit ? potrebujem vediet ake mate skusenosti s dr šiškom ak niake mate.... ja sa k nemu chystam a neviem aky je ... dakujem :)

bobika

Pegy, presne tak, ja mám tiež pod svalom a tie prsia sú ovela prirodzenejšie na pohlad, nevyzeraju ako balony. A toho času som tehotná, takže nehrozí ani nič pri kojení. Aj jazvu mi skoro vobec nevidieť.

karin

ahojte prosim vas neviete kto operoval tu Simonu Sz co zomrela pri operacii prs ? viem ze to sem nepatri ale ci nahodou neviete kto bol ten dr ... viem ze ju operovali v petrzke .... diky moc

lilina

Ahoj Ajina,som odcestovana a nemam pristup na pc.ale uz sa mi bude dat castejsie tak ti pisem .Mam sa super uz ma v podstate nic neboli spavam uz aj na boku este to mam troska tvrde ale oproti prvej kontrole je to ovela meksie. V piatok mi vybral stehy mam tam ozaj len take tenulinke ciarky .Masirujem liotonom a som rada ze to mam za sebou bez komlikacii a hadam ani ziadne nebudu.Este som chcela ci sa ti daju prsia v podprde ku sebe ci je to take tvrde?Kedy ti nastalo celkove omeknutie a o kolko ti padli dolu jeden dva cm.?Ja sa tesim uz na novu podprdu po kolkom tyzdni si si kupila ty?Tak zatial sa maj pekne a napis .

zafiiraa

ahojte, chcem sa spýtat,konzultáciu plánujem v júni a zaujímalo by ma či sa opka robí aj v lete,alebo sa radšej odporúča v jeseni.Je tu nejaká kočka čo ju robili v lete?Dalo sa to v horúčavách vydržat?