Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joanne

ladybug,
dakujem ti.este mi prosím povedz ako si znašala tu bolest v tie prvé dni po operácii. ja som počula že vraj to velmi bolí pod ten sval. je to pravda?
mna to bolelo velmi aj pod tou zlazou, pár dní som bola uplne vyradená z prevádzky. až po 2 týždnoch som sa spamätala.

ladybug001

joanne,
ja ich mám pod svalom, v mojom prípade to ani inak nešlo, keďže som žiadne prsia ani nemala :) ja dúfam, že sa nič nestane a nebudem musieť ísť na ďalšiu operáciu najbližších 10 rokov. tebe želám, ak sa rozhodneš pre druhú op aby ti to vyšlo tak ako si želáš

joanne

ladybug,
to je super že ti to takto bez problémov prebehlo.bodaj by bolo viac takýchto prípadov. ja som bola pred dvoma mesiacmi na op,ale asi som mala dať na radu dokt a dat si to pod sval. mam to pod zlazou a nie je to celkom tak ako som chcela. takze teraz mam velku prevelku dilemu či ist na buduci rok este raz. tak sa drž, na to že si krátko po operácii tak si na tom v pohode. je to dobrá reklama pre to zariadenie kde si bola.

ladybug001

chcela by som dodať odvahu všetkým, kt. op ešte len čaká - ja som necelý týždeň po a je to celkom ok (a to mám dve malé deti). op som sa bála moc, tak ako každý, ale v deň "D" to bolo super. prišla som totiž skôr o hodinu, tak ma dali čakať do miestnosti s posteľou, kde som si čítala časopisy,priniesli mi tabletku a hneď ako som ju zapila som bola taká unavená, že som sa len oprela o tú posteľ a zaspala som :) zobudil ma dr, že si ma ešte premeria a popíše, o 10 minút som rozospatá išla na sálu kde sa ma opýtali dve veci a už som spala ďalej. po narkóze si len hmlisto pamätám, že prišiel na izbu dr a povedal, že všetko bolo ok a vôbec som nekrvácala a zasa som spala ďalej, až do druhého dňa :) prajem všetkým babám čo sa chystajú na op aby to prežili celé ako ja, lebo lepší priebeh si ani neviem predstaviť :P

joanne

tanya,
ja som bola u dokt šišku pred 14 rokmi.vtedy to bolo všetko ešte v plienkach. robil mi augmentáciu pod žlazu.myslím že je odborník, ale daj na vlastné pocity, či máš z neho dobrý dojem.každá baba to cíti inak.ked som si to dávala ja robiť tak ešte neboli tie špeci podprdy čo sa dávaju hned po operácii a musíš ju nosiť aspon mesiac.mne sa potom tie silikonky poposuvali a teraz som si ich davala meniť.

cicusssa

Baby davate mi odvahu normalne sa menej bojim jak to sem chodim citat...sice ma to caka ak vsetko dobre dopadne po lete az ale uz teraz nad tym premysla..trocha sa bojim ale aj tesim zaroven na to ze si konecne budem moct kupit pekne spodne pradlo,plavky a tricka z vystrihmi..snivam o tom asi od 17 tich rokov..teraz mam 22..ale som rozhodnuta ist na 100%..Nechcem uz zit s komplexami =o(neda sa to proste viem ze je plno bab co maju male alebo ziadne prsia a ziju s tym no ja to nedokazem..priatelovi to nevadi ale mna to strasne serie..Radcej pretrpim tu bolest tych par dni ,tyzdnov ako by som mala trpet cely zivot bez prs..=o/.....Co by sme my zeny nespravili pre krasu vsak =o))Majte sa pekne a uzivajte si nove prsia ..coskoro sa snad spokojne zaradim medzi vas =)

ajina

Ahoj Lilina,tak to ti gratulujem,ze to tak fasa znasas a ze uz spis aj na boku.Ja som zacala tak spat az od 5tyzdna,teraz je to uz v pohode.Tie jazvy si este potieram Contractubexom a su fakt pekne,prsia mi postupne klesaju,asi 1cm a jazvy su pekne v ryhe.Ono fakt kazdym dnom su prsia ine,krajsie.Podprdy si kupujem asi od 6tyzdna,neviem ci poznas ten obchod so spodnym pradlom kt.ma mamina Twinsiek.Tam som si kupila zatial 3,aj plavky.Poradili mi,ktore podprdy si brali aj Twinsky po opke a fakt su perfektne.Jemne vystuzene,sexy a hlavne ma nic netlaci.Prsia si uz dam k sebe,tiez som si nevedela predstavit,ze to raz pojde.A maknu kazdym dnom.Je to SUPER pocit,citit sa konecne ako zena.papa

Pegy

Bobika a ake to je s tehotenstvom a implantatmi ,to by zaujimalo určite vela dievčat na tomto fore!Daj nejake infošky, pocity a tak.Mne sa hrozne zvačšili prsia uz prve tyzdne a co ty?