Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kossi

Baby, od včera nemusím nosiť vôbec tú zdravotnú podprdu, ale cítim sa bez nej tak divne, akoby mi mali prsia padnúť. Aj v noci som si ju pre istotu dala. Dnes mám normálnu podprdu, kostice som vybrala, ale dosť ma to tak tlačí spredu, nemám prsia ešte úplne mäkké, proste nie je to ono. Som 8 týždňov po. Kedy myslíte, že sa budem cítiť normálne?

ladybug001

vieš čo, teraz som sa "ohmatkala" a hore a na boku nie sú až tak tvrdé, ale dole sú ako kamene. ale sme ešte málo po op tak nemôžme čakať zázraky :P

ladybug001

mám ich tvrdé, ale chvalabohu nie sú ani opuchnuté ani nemám modriny. sú pekné, včera som si rozopla podprdu (i keď by som nemala :)), ale len na sekundu a hneď som sa zapla. v piatok nám vyberie stehy a dá dole tie leukoplasty, však? už sa neviem dočkať kedy operiem tú podprdu :)

anka8888

Baby neviete niektora,ci mozem zacat uzivat horm.antikoncepciu???Som 7.den po po.3 mesiace pred op som vynechala.Mate stym skusenost???

ladybug001

som šťastná, jasné, len ma už všetko svrbí :) zajtra má malá vystúpenie v škôlke tak pôjdem konečne medzi ľudí :))) ale čo si oblečiem, to neviem...

anka8888

Ahoj Ladybug :-))) Ani ja uz nemam bolesti,len rez ma stipe trocha ale len obcas...ale stale citim ten tlak,to je take neprijemne:-))Ale uz sa mam ovela lepsie ako 2.a 3.den,aj ty vsak? :-))) Uz mas usmev na tvari? :-))) Si stastna??

ladybug001

joanne,
bolesť bola najhoršia druhý a tretí deň, štvrtý už bol celkom ok. potom to ani nebolelo ani teraz, skôr je blbý ten tlak keď vstávam ráno z postele alebo keď dlhšie sedím. ešte si pamätám, že najlepšie mi bolo keď som sedela.