Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bobika

Zeny, ja mam 11 rocnu dceru, teraz som v 6 mesiaci tt. Moja dcera to zobrala uplne normalne, ja som jeje to aj povedala ako hotovu vec a nakoniec videla, že maminka ma hrud ako ocko:)ale dieta by malo mat dojem ze to nie je nic nenormalne a normalne je mat aj male prsia...

bobika pre pegy

Pegy, aj mne sa zvacsili prsia, povodne som mala 75D, teraz mam 80D, velmi mam citlive bradavky ale inac je to v poho. Maju krasny tvar. Uvidim po kojeni, ale kamoska odkojila s implantatmi pod svalom a ma ich pekne.ja sa aj tesim, ze sa mi zvacsili, lebo teraz zaciatkom maja som bola objednana na dalsie zvacsovanie ale medzi tym som otehotnela-chcene.

Jasmin69

Ahojte odvážlivky.....Ja uvažujem o nových prsiach už niekoľko rokov, ale nemám odvahu!!!!!Mám jedno dieťa, a ešte by som chcela, tak sa bojím či nemôžu nastať nejaké komplikácie.A vraj sa to musí každých 10 rokov meniť??Je to pravda???

chrustik28

Ahojte baby...konecne som dostala odvahu a buduci tyzden uy idem na konzultaciu a do dvoch mesiacov sa uz budem moct pravdepodobne aj ja pysit novym poprsim..Velmi sa tesim.Bol uz niekto u Dr.Cabana?Dakujem..

bianocka

007ada
Ja mám skoro 10ročnú dcéru a 6ročného syna.Malá zakaždím nazerá keď som pri počítači no v tomto momente neviem ako by reagovala.myslím že niečo tuší ale poviem jej to až keď prídem z nemocnice.chlapci to vnímajú inak ako dievčatá v tom to mám jednoduchšie.mojmu malému to tak nepríde aj keď rozdiel zbadá.len som si istá že to bude rozoberať pri obede v školke s chlapcami.snáď ti poradí niekto kto má za sebou takúto situáciu ale netreba sa toho báť.

ladybug001

ja mám 4 a pol ročnú dcéru a tej som povedala, že som chorá a zobrala to,ale neviem čo jej poviem keď ma uvidí v sprche - hneď si všimne, že nejako narástli :). 12-ročnému by som povedala asi aj pravdu,ale to musíš posúdiť sama či mu môžeš dôverovať, že to nikomu nepovie. viem,že niekto tu raz písal, že to deťom celé vysvetlil a zobrali to v pohode.

bianocka

olinaa
ahoj moja viem že je to len 2dni čo si po a určite ešte niesi schopná ničoho len na teba myslím ako sa máš a či si v poriadku.keď ti bude lepšie napíš aspoň že si o.k.pa

ajina

Ahoj Radkaaa,neviem z akeho si mesta,ale ten obchod je v LV,tak ak nepoznas Levice,tak ti to vela nepovie.Je to medzi Magicom a byvalym Orientom.

anka8888

Kossi,aj ja sa bojim co bude potom,ak uz nebudem mat tu spec.podprdu..takze je to blby pocit,ze? Dufam,ze o tyzden nam napises,ze vsetko super a uz nemas take pocity...:-))