Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

eleni

anka8888 - no taky, ze mame jeden prsnik uplne iny ako druhy, stvrdnuty, stoji vyssie, zle sa hojila jazva, prsia nam klesli, vidno nam strasne implantaty, na dotyk su ako keby sme tam mali sacok s vodou a tak, mna navyse ten prsnik boli a jej zacalo z neho nieco vytekat... parada... nikdy viac sa nedam operovat na slovensku!!!

radkaaa

Baby..dnes sa mi spravila nad pravou jazvou asi alergia,alebo neviem co to je... stasne vela takych malilinkych vriedkov..nenormalne to svrbi a neviem,co s tym mam robit...Neviete mi nieco pls poradit???;(

007ada

No nebude lahke vysvetliť to puberťakovi,ale necham to zatial tak,ked bude na to priležitosť.Aj ked už určite niečo tuši,to je super,že to mate za sebou.

renata27

baby ja som uz 3. tyzden po op, a mam stale tie divne tlaky akoby som mala kamen na prsiach...a prave ma stale picha. Je to v poriadku? Neviem kedy ktora mala uz prsia v pohode, tak sa obavam troska.

diky

muaaa _)

Jeejjj....aj ja si idem dat......mam 15 rokov...uz sa tesiimm.chcem take veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelikaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaanske :))

eleni

no baby, ja zas troska odveci, ale prave som hovorila s kockou, ktora bola na operacii presne u toho isteho dr. munuly rok, len tyzden predomnou... a chcete vediet ako sa ma? ma presne ten isty problem ako ja!!! nahoda???