Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Eleni myslim ,že nie je na škodu zverejnit aj meno dr.vlastne jeho praca je aj jeho vyzitka.Jasne že aj super odbornikovi nemusi všetko vyst podla predstav.Stane sa!Ale niektorim super odbornikom,ktori nie su az taki lacni sa to stava az priliš často a to sa dočitaš iba tu. Málo kedy s tym vyde niekto na povrch a da to do tlače.Vačšinou už nezostanu peniaze na potahovačky s nimi-ved nie je to zrovna lacný špás.

Pegy

Renata27 no vidiš,netreba sa stresovat,každa rekonvalescencia chce svoj čas!Ano pani dr robi tenké jazvy aj ja som spokojna

ladybug001

tiež by som asi nepísala meno keby mi to zle dopadlo, nikto nikdy nevie... a bohviekto všetko číta naše odkazy

eleni

nepisala som to tu a chcela som sa tomu vyhnut, pretoze mozno ine pacientky su spokojne a ja nechcem nikomu skodit...
ale moja (a nielen moja) skusenost je ina ... je to jeden velmi velmi znamy doktor z ruzinovskej nemocnice...

renata27

Pegy,

dakujem :)
Prave som prisla z kontroly, dnes mi len stichy vytahovali a vsetko ok. Aj Dr. povedala, ze to pichanie v prsniku je nerv...ze to prejde, vraj to cele trva asi 6tyzndov,kym budem fit. Tak som kludnejsia:) Inak jazvy mam take pekne, ze ich ani nevidiet.

renata27

Pegy,

dakujem :)
Prave som prisla z kontroly, dnes mi len stichy vytahovali a vsetko ok. Aj Dr. povedala, ze to pichanie v prsniku je nerv...ze to prejde, vraj to cele trva asi 6tyzndov,kym budem fit. Tak som kludnejsia:)

ladybug001

mám sa super, ja už tiež len ten tlak a spodok pŕs si ani necítim, takže ani jazvy nebolia :) včera som žehlila, ale to dr radšej asi nepoviem...

anka8888

Ladybug ahoooj,ako sa mame? :-))
Ja mam stale ten tlak v nich ale inac ok,ta jazva ma stipe sem-tam...a su este tvrde ako kamen...Zajtra sa stretneme:-))