Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ladybug001

anka, mne tiež až budúci piatok vyberie stehy - a tak som sa tešila, že sa dnes celá osprchujem!!! mám tam byť 13:30, ty kedy? dnes ma to asi pol hodinu potom ako mi odlepil tie leukoplasty všetko začalo bolieť, teba nie? ale zas ma tak nerežie tá podprda, takže je to lepšie. ako sa máš?

lilina

Ahoj Ajina.Dostala som sa k pc tak idem napisat par viet.Mne celkom pekne zacinaju meknut len spodok mam taky menej citlivy ,ale od dna na den je to lepsie.Spavam uz super na boku ale v noci sa zobudim ze ma priserne svrbia.Aj teba to tak svrbelo?Ta sexi podprda mi je uz troska volnejsia tak ma to tak nereze ale uz som sa naucila ked som si ju prala tak som sa citila tak cudne ze ju nemam.Na kontrolu idem az o 3mes. aj tebe tak kazal?Dnes su 3tyz.maleho davam uz aj do postielky ale opatrne este je to asi skoro vsak?Este stale citis ze ti meknu alebo ich uz mas celkom meke?Zatial sa maj a napis pa..

amber

Ja sa čudujem, že ste si zvykli na tú podprdu a nosíte ju aj keď už netreba. Ja som vyše týždňa po a neviem si na ňu zvyknúť a už sa neviem dočkať kedy sa jej zbavím. Stále ma reže tá guma a zle sa v nej spí. To ako vyzerá mi ani nevadí, ale cítim sa v nej zovretá ako v korzete.