Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jeanette

baby je normalne ak ma treti tyzden zacalo v lavom prsniku akokeby tlacit? citim,ako keby mam nieco na vnutornej strane... ale na hmat to nie je citit.. a ked kracam,tak mam pocit,ako keby mam v podprsenke sacik s vodou... doteraz som to mala uplne v pohode...aj prava strana je ok,ako keby som ani nemala umely,ale ta lava strana... a to mam odvcera,ked do mna vo vlaku taky chalan trochu surgol,ako sa tlacil okolo.. myslite,ze sa mi s tym mohlo nieco stat???

val

A este jedna otazocka, Neviete o nejakej babe, co to uz ma napr. 15 rokov, ci musela ist na reoperaciu, ci nie? Ja viem, je to individualne, ale najradsej by som to mala na cely zivot.

val

Anka, ja chcem ist k Cervenovi do BB, teraz som plocha a ako som schudla pri statniciach, tak tam mam uz len bradavky prilepene na kozi.... Som vyssia od Teba, ale ked vravis, ze by stacilo 320ml, tak aj ja si to tak asi predstavujem, ze bude stacit. Ale tiez este cakam na deticky, predtym by som to nechcela. a kolko si mala casovy odstup od ukoncenia kojenia? Vraj ma byt aspon pol roka.

val

Babenky, nebojte sa, citala som si spatne nejake starsie prispevky, ta baba, co zomrela v Petrzalke, bola narkomanka. Tak preto to neprezila. Nemate sa coho bat. Aj ja sa tesim, ked cca o 3 roky podstupim tuto opku. Konecne budem zit normalne a budem nosit sexi nocne kosielky.... Tak Vas chcem len povzbudit. Caute

val

Caute holky, chcem si dat spravit prsia, len vaham nad velkostou. Chcem take plne dvojky, teraz tam nemam nic, mam 171 cm, 55kg, pod prsiami mam 78cm. Poradte mi babenky, please, vy sa lepsie vyznate

ajina

Ahoj Lilina,to je normalne,aj ja som mala spodok menej citlivy,zato bradavky az prilis.Ale ono sa to vsetko upravi,chce to cas.Mne prsia este stale maknu,ale uz ich dam v pohode k sebe.Dobra bola moja kamoska,ktorej som sa po 4tyzdnoch"stazovala",ze sa mi nedaju dat k sebe.Ona ma velke prsia,svoje,po kojeni a len tak sucho poznamenala"bud rada,to ja ked chcem,prehodim si ich uz teraz aj za chrbat".Ja mam ist tiez po 3mesiacoch na kontrolu,vlastne to mam uz za mesiac,ako to leti.Ja som malu tiez po 3tyzdnoch opatrne podvihla,ale fakt som sa snazila co najmenej ju dvihat.Ja uz zdravotnu nenosim,bola mi volna,darovala som ju kamaratke,akurat dnes ju tiez operovali.Doma a v noci nosim sportovu a cez den sa vytesujem z normalnych.papa

zuzika6

anka8888,opalovať sa asi budeš môcť,len tie jazvy treba prelepovať.Ale prečo sa solarko nedoporučuje prve tri mesiace presne neviem,len som to proste rešpektovala.Tak maj trpezlivosť a poraď sa na najbližšej kontrole s dr.