Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margaret

Eleni, aj ja by som bola velmi rada, keby si napisala, s kym si nebola spokojna, ja prave zvazujem dr. kostala z ruzinova, tak aspon PROSIM napis, ci to nebol on, VDAKA

ladybug001

anka: S
zuzika: to som potrebovala počuť :) ale nie, myslím, že bud. týždeň by som už mohla, mám automat

ladybug001

mne tiež povedal, že sa mám šetriť, ale bežné domáce práce môžem robiť. tiež už neležím... dnes som si dala tú novú podprdu čo som si objednala v lipoelastic a viac mi to sťahuje, tá čo nám dal on mi je voľnejšia odkedy nám dal dole tie leukoplasty. zoberiem tú novú podprdu k nemu v piatok nech mi ju on dá a opýtam sa či ju môžem nosiť. inak je oveľa lepšia - kuk na www.siklienka.sk potom na lipoelastic a tam si nájdi v produktoch podprdy, ja mám bielu PI extra

anka8888

Mne povedal ze treba kupit repik-caj...po tom ako dal dole bandaz zacalo ma to boliet ale preslo to...mam vyrazky pod podprsenkou...
Povedal,ze su este tvrde,ale ziedne komplikacie...a ze setrit a setrit :-)) ja tiez uz robim vsetko,ani uz nelezim.Ty sa mas ako?Co ti povedal?Ja tiez v piatok idem o 13.15

ladybug001

to fakt až po 3 týždňoch? neviem či to vydržím... ešte ničím neumývaj, až keď nám to dá v piatok dole tak nám povie čo a ako. bolí ťa to alebo? robíš už všetko? ja už skoro áno, len nezdvíham ťažké veci. tebe čo povedal?

anka8888

Ahoj Ladybug,raz davnejsie jedna tu pisala ze mozeme zacat po 3-4tyzd.soferovat...
Ako umyjes ranu Repikom ak ju este mame zalepenu???

ladybug001

kedy ste začali po op šoférovať? už som sa to raz pýtala, ale nikto mi neodpovedal :( ivica, chodíš sem ešte?

zuzana123

Ahojte babenky tak uz sa mi to krati, mam operaciu v utorok a sa neviem dockat nech mam uz potom. Idem do BB k dr.Cervenovi. Spravil na mna dobry dojem fakt to vyzera, ze to je u nich ako na beziacom pase. Tak drzte palce.