Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

klaudia-ke
ahoj.ja som bola na 2 konzultaciach a vsade som tahala toho mojho aby vedel o com to je aby potom neprotestoval.A hlavne vedel ako sa o mna starat po opke,kedze nik iny o tom nevie.Brali to normalne.

margaret

ahojte baby, tak to nakoniec vyzera tak, ze uz aj ja pojdem coskoro, asi ma internista pusti nakoniec, takze uz budem mat na leto jarcek :)))

rozoberate tu doktorov, ja sa este stale rozhodujem, ale osobne by som nesla minarovjechovi, gubovi a trskovi, z roznych dovodov a neukamenujte ma teraz prosim tie, ktorych nazor je opacny

ajina

Ahoj Lilina,to svrbenie som mala aj ja,vlastne este aj sem tam to svrbi,ale uz menej.Myslim,ze fenistil by na to mohol ist.Ono predsa,je uz aj teplo,prebieha tam hojenie a aj ta sexy podprda je"velmi prijemna".S tym dvihanim maleho na ruky radsej opatrne.Predsa len,su to anatomy tak aby sa daco nestalo.Ja som zacinala nosit po tej zdravotnej podprde normalne vystuzene podprdy,len som vytiahla kostice von.Teraz uz nosim aj kosticove,len si musis najst dobry strih,nie pushapkove aby ti prsia netlacilo k sebe.A ten pocit,ze sa konecne citime ako zeny je fakt BAJECNY!Maj sa krasne,pa

zuzana123

Ahojte dievcata tak zajtra sa uz aj ja pridam k tim s peknymi prsami aspon dufam, ze mi to dobre dopadne (-: Zatial to este akosi nevnimam myslela som, ze budem viac nervozna ale asi vy co to mate za sebou ste ma na to pripravili vasimi pozitivnymi prispevkami na tomto forum tak vam dakujem. Urcite sa potom ozvem a dam vediet ako sa citim. Tak zatial sa majte. Pa, pa

ladybug001

skús mu zajtra zavolať, čo máš robiť. mne naposledy hovoril, že keby dačo, aj maličkosť, aby som zavolala.

ladybug001

si si to skúsila aj odlepiť ako to vyzerá? ja rez vôbec necítim. dnes som bola s malou prvý deň sama a teraz večer cítim tlak medzi prsami, ale inak nič hrozné.