Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

ladybug001
mne ten tlak zmizil zhruba po 4-5 tyzdnoch uplne.tiez ma dlhsie bolel lavy prsnik z vonkajsej strany.Zajtra to bude 8 tyzdnov co som po a uz asi 2 tyzdne,spavam aj na boku aj na bruchu,v pohode.

nikaOO

zuzka24
ahoj.ja som sa tiez strasne tesila az do dna D.V den D to vsak preslo a dosiel priserny strach.Myslou sa mi prehanali kraviny.Mam dieta,ci ho este uvidim,ci sa zobudim,ci to bude o.k podla mojich predstav.No des.Ale potom som si vsimla ze par bab den pred opkou malo take iste pocity.Takze drzim palce,nech si po tom Dni D spokojna.

ladybug001

baby odkedy ste už nemali taký ten blbý tlak na prsiach? ráno ma to ešte ťahá a sem-tam si cítim pravý na vonkajšej strane.

bulinka28

Karolinnka, takže po operácii sa ti zmenšili prsia? Neupravili ti len tvar? najviac sa obávam,že z mojich 75D mi spravia nejaké B :-(

bianocka

olinaaa
mám to v stredu 28 len mám zase obavu. malú mám od včera doma je chorá.snád neochoriem už ked to mám na dosah.a kto ta to operoval? a už si sa videla ? som strašne zvedavá.dúfam že pošleš foto. hlavne aby si bola spokojná.nebolo ti zle po narkoze znášala si to dobre?

luciana113

Karolinnka mozem sa spytat? davala si si zmensovat prsia spolu s nadvihnutim? tiez som uvazovala nad touto operaciou ale bojim sa ze by mi zostali velke jazvy... budem rada ak mi napises ci to velmi bolelo a ci su velmi viditelne jazvy a kolko si platila a kde... dakujem velmi pekne :-)

Karolinnka

bublinka28 no ja som bola prave v medical centre a oparoval ma šiška...
Ja som bola spokojna je sice pravda ze mi povedal tiez ze mam asynetriu bradaviek ale ja som ju naozaj mala co bolo viditelne vidiet.. Uz som po mastopexii a som spokojna zatial.. ale chcem este aj implantaty ..