Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzka24

nikaOO,
tak to ti nezavidim.dnes som bola na USG,a priblizne o tri tyzdne interne a hned potom operacia..ak bude vsetko ok samozrejme!dufam,ze bude,lebo chcela som ist ovela skor no povinnosti mi to nedovolili.

nikaOO

zuzka24
no to ti verim,to cakanie je najhorsie.ja som cakala 3 tyzdne,potom dalsie 2.3x sa mi to zmenilo.nastastie predoperacne mi este platili.

zuzka24

emilli,
ja si myslim,ze stredny profil je krajsi ako nizky.anatomicke impl.su prirodzenejsie,viac sa podobaju normalnemu prsniku,ale myslim,ze tam nie je prilis velky rozdiel.ja si davam vysoky profil..zelanie mojej polovicky:))

zuzka24

nikaOO,
v chirmed som bola na konzultacie,personal je velmi fajn,kedykolvek cosi potrebujem,nie je problem.ja dufam,ze ten jun mam isty,lebo sa mi to velmi nechce odkladat na neskor,radsej nech to mam uz za sebou.keby som mohla isla by som hned!:))

nikaOO

zuzka24
myslim,ak si dobre pamatam tak ides do chirmed.keby ze byvam na vychode tak tam idem tiez,byby si to tam chvalia..aspon co citavam na forkach.su spokojna,a videla som aj nejake fota tak to maju velmi pekne urobene.

emilli

Babenky ktory profil je lepsi nizky alebo stredny ? alebo anatom ? s cim mate dobre skusenosti ? ako vyzera nizky profil ? poradte

nikaOO

zuzka24
neboj zvladnes to,aj ja som sa bala,na prijme som chcela zdrhnut,ale som si povedala,ze uz ked som tak daleko dosla a od toho ma deli len krocik,sedela som az kym sa neotvorili dvere.neverila som ze ma budu operoat kedze termin sa mi podaril az na 3x.no ked mi sestricka povedala prezliect sa,uz som stuhla.ked som cakala n na predoperacnom kym dooperuju 1 poani tak to doslo uplne.klepala som sa a bolo mi na zvracanie.tak mi pichli nieco do ruky a nieco do zadnice.potom mi uz vsetko bolo jedno.By ma nerozhadzalo ani keby tam niekto behal s motorovou pilou..xi.a to som totalny strachopud..

emilli

Modroocka,
ja som to tu uz raz pisala ze tebe spravil Dr. Cerven tak kraaasne prsia, podla mna su fakt dokonale, aj tvar aj velkost je uplne skvela !!! mozeme ti len tisko zavidiet xixi, aku si mala kozu pred operaciou ? v pohode alebo aj so striami ?

zuzka24

nikaOO,
dakujem ti,myslim,ze na mna ten strach po troske prichadza,kazdym dnom...ale snad to zvladnem,niektore baby povedali,ze idem k dobremu lekarovi..je to strach asi ako pred akoukolvek operaciou,aj ked som na ziadnej este nebola..aj ja mam dieta..aj ja som mala take pocity,no snazim sa mysliet pozitivne.