Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

zuzka24

verim ti, ja som si pred operaciou pripadala ako blazon, ked som si uvedomila, ze sa vobec nebojim, ale tesim:o)
Sacky s ryzou ti velmi nepomozu, to je tazke predstavit si, ako to bude po operacii vypadat...prsia budes vidiet, ked ta budu prepustat domov, lebo ti budu vyberat dreny. Ja som sa takmer rozplakala od radosti, ked som sa videla.

zuzka24

Laura,
waw!tak to mas super velkost!ja si idem dat napln iba 35Oml,aj tak som nizka,preto sa mi to zda take primerane mojej vyske.uvidim,ako to vsetko zvladnem,neskor by som sa chcela odvazit aj na ine operacie..ale to su este daleke myslienky,ale co je uz raz v mojej hlave to sa odtial nedostane kym si to nesplnim.

zuzka24

Laura,
nevadi,ved mame pravo na vlastny nazor..tento tyzden idem na USG,tesne pred operaciou na interne vys.a 24.6.by som mala byt PO.len trochu ma mrzi,ze som nesla skor,ze az teraz prave v lete,ale nechcem ist ani neskor,pretoze par krat som to uz odlozila kvoli inym povinnostiam a teraz som uz tak blizko...zatial si seba este neviem predstavit,skusala som to aj s tou "ryzou"..asi ti o tom pan doktor vravel,neviem.naplnit sacky s mnozstvom ryze-300alebo viac ml,vlozit do podprsenky..:))proste sa tesim!

Laura S

ivana1111

mam 26 rokov, ale mala som ovisnute horne viecka uz od puberty, je to dedicne a hrozne ma to hnevalo, lebo som mala velmi smutny pohlad a nevyzeralo to pekne. Vobec ma to po operacii nebolelo, akurat som mala opuch a modriny. Som maximalne spokojna, som 4 a pol mesiaca po a jazvy su uz takmer neviditelne. Foto ti poslem, posli mi tvoj mail.

Laura S

zuzka24

ja som specialnu podprdu nosila po prvej operacii 4 tyzdne a po druhej az 8 tyzdnov, ale to preto, lebo som si dala voperovat velke implantaty, az 600ml. Preto som podprsenku nosila, aby sa mi implantaty dobre usadili. Ale standardne pri mensich velkostiach podprsenku staci nosit 3-4 tyzdne. Ono sa to zda vela, ale to rychlo ubehne. Tvoje prsia budu po operacii tvrde a opuchnute, preto je dobre pockat s kupou podprsenky tak 3-4tyzdne, kym ti celkom zmizne opuch, aby si si kupila spravnu velkost. Neboj, nic to nie je:o)
Specialna podprsenka sice nevyzera esteticky, ale je to super vec, usetri ti vela bolesti, lebo ti prsia krasne stiahne a nebudu sa ti tak hybat a tym padom ta to bude ovela menej boliet.

Laura S

zuzka24

uprimne povedane, tiez som mala kedysi taky nazor, ze cim drahsia operacia, tym bude asi kvalitnejsia, ale velmi som sa mylila!!!
Preto som si pri prvom zvacseni vybrala najdrahsieho doktora, ale po operacii som zistila, ze zo 100tisic islo 30tisic jemu do vrecka! Takze operacia v skutocnosti vysla na 70tisic, co je vlastne tolko, kolko stoji bezne na lacnejsich klinikach. Vtedy sa mi otvorili oci a na reoperaciu som si vybrala Chirmed na doporucenie dievcat z fora a neviem si vynachvalit. Nejde o cenu, ta je vysoka podla toho, ako velmi chce lekar na tebe zarobit.

zuzka24

Laura,
este by som sa ta chcela opytat,ci je naozaj potrebne nosit tu specialnu podprsenku 6tyzdnov,ci by nestacili 4..niekedy ma napadne plno otazok,co by som chcela este vediet,no zabudnem na to!:))asi by som si mala vsetko zapisovat.

ivana1111

laura S
chcem sa ta opytat kolko mas rokov ked si si davala robit horne viecka, kolko ta to vyslo a ci si spokojna..nevedela by si mi ukazat ako to vypada..dik

zuzka24

Laura
som ovela spokojnejsia po tom co si mi napisala,pretoze par ludi ma odhovaralo,aby som tam nesla,aby som si tam nedala robit prsia,vraj to je prilis lacne,ze mam ist do brna,ze tam to stoji 120tis.a...bla bla.lenze od prvej chvile som z nich mala dobry pocit.myslim,ze cena je to posledne,co by cloveka malo zaujimat,dolezity je clovek-lekar.ja sa do prace neponahlam,ostanem chvilu doma,mam maleho certika,tak sa tesim,ze s nim budem trosku viac.

Laura S

zuzka24

tam budes v dobrych rukach:o) Ja som bola na zvacseni v Chirmede pred 4 a pol mesiacmi a mala som naozaj skvely pocit. Brali ma tam ako cloveka a nie ako "zarobok". Pustili mi telku, objednali mi na obed co som chcela, mala som pocit, akoby som bola doma:o)Nemusis sa bat, po operacii to velmi neboli, budes iba citit pnutie na hrudi a boliet to bude iba ked sa budes hybat. Ale to rychlo prejde. Prve 2-3 dni su najhorsie, ale da sa to vydrzat, ja som ani raz nepotrebovala tabletku od bolesti. Urcite budes velmi spokojna!!!! Za ten pocit, ze budes mat krasne prsia to stoji!!!!!Ja som uz po tyzdni isla do prace. Ja som bola v Chirmede na 2 operaciach naraz - prsia a horne viecka. S oboma som velmi spokojna.