Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

klaudia_ke

AHOJTE
ozyvam sa opat po nejakom case :-) mam len jednu otazocku, idem v stredu uz na konzultacku, a moj muz chce ist so mnou.. vy ste boli same alebo s niekym ? lebo mne je to v podstate jedno len nechcem pred lekarom vyzerat ako idiot, :-) alebo ako nejaka zena ktoru si ide muz vylepsit tak ide so mnou pokecat s lekarom :-)) takze neviem ci to lekari vnimaju ako normalne alebo ani nie :-) Livaa idem tam kde si bola ty.. tak neviem aku mas ty skusenost...
dik za info

kossi

Baby, aj vy ste sa cítili tak divne, keď ste odložili tú zdravotnú podprdu? Keď som teraz bez, tak ma to ta ťahá ten sval. Je to normálne? Prejde to?

zuzka24

gereza,
tak to som naozaj rada a stastna,ze som si vybrala dobre.bola som aj na inej klinike,ale tam to na mna neurobilo dojem.ani neviem ci sa viac obavam bolesti,alebo celkoveho pocitu ked bude po vsetkom a pozriem sa na seba.na nieco take sa asi tesi kazda zena ktora sa takto rozhodne.dufam,ze ziadne komplikacie u teba uz nenastanu,ze sa budes uz iba tesit.

zuzka24

Laura,
jasne,dnes uz aj on povie,ze sa normalne tesi a presne toho sa asi obava,ze bude na mne viac muzskych oci-myslim,ze aj zenskych,lebo je este urcite vela zien ktore tuzia po peknych prsiach,no bohuzial financie..aj ked dnes 60-70tis.nie je vela...ale vzdy je to dost.opat som vo faze,ked by som najradsej zajtra isla na operaciu,ale..uz to vydrzim!:))

guereza

Zuzka 24,

aj ja som sa tak na to tešila ako ty. Už mám 6 týždňov po a tiež som bola v Chirmed. Naozaj sú skvelí, môžem len odporučiť. Som veľmi spokojná, zatiaľ nemám žiadne komplikácie a dúfam, že ani nebudú. Čo sa týka veľkosti, tak ja mám tiež 350 okrúhle a ku mojej postave 170 cm a 58 kg sú akurát, nič nápadné, vyzerajú úplne prirodzene. Tak držím palce. A bolesti sa neboj, dá sa to zvládnuť, dajú ti aj domov proti bolesti, ak by si to potrebovala.

Laura S

zuzka24

moj priatel bol tiez proti, ale jednoducho som si stala za svojim. Mala som velke komplexi z toho, ze som nemala ziadne prsia. Myslim si, ze chlapy sa boja toho, ze ked si ich polovicka da implantaty, bude viac sexi a bude ju balit viac chlapov a ... no proste su to egoisti.Ale nakoniec to moj priatel pochopil ( nemal na vyber ) a teraz si ich nevie vynachvalit.

zuzka24

Laura,
no,tak to som takmer o 10cm nizsia ako ty.uvidim,mozno neskor o par rokov sa mi to bude zdat male,no najprv si musim zvyknut:))teraz mam male..aj ked je velmi zvlastne,ze moj drahy dost dlho odmietal silikony!!!teraz je s tym uz zmiereny.aj tak je to moje telo,ja si to platim.naozaj som ich chcela iba ja.

Laura S

zuzka24

ak si nizsia, 350ml bude fakt primerane. A navyse, okruhle implantaty vyzeraju vacsie ako anatomy.

Ja som mala predtym 300ml, ale meriam 175cm a som stihla, tak mne to urobilo male prsia.