Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

ruzena
a kolko si po opke? tak to je zle,ked si nespokojna a bola si za nim ci s tym nieco nemieni robit? nemas foto? velmi by ma zaujimalo ci je to az tak hrozne :-)

ruzena

Jedna rada pre tie, ktore sa este rozhoduju, NIKDY nechodte cez Medical centrum a hlavne Dr. Siska. Tvrdil, ze mam asymetriu prsnikov, hoci ja som si nic take nevsimla, ani ked som sa dokladne prezerala. Tak tu asymetriu vyrobil! Myslela som si, ze ked ma 30 rokov skusenosti, snad vie co robi, omyl! Nikdy neverte tym babrakom, ked sa vam nezda to, co chce robit, utecte! Mne dal jeden implantat vacsi druhy mensi a vysledok je, ze jedno prso mam vacsie druhe mensie, najviac to vidno na bradavkach. Ja nechapem, preco toto urobil, ci je fakt taky dement alebo naschval, ja tomu fakt nerozumiem. Cele je to fraska. Okrem toho som chcela anatomicke, tie mi odmietol dat, ze dajte na mna a budete spokojna. Neviem kde som stratila vsetok rozum. Nevyzeraju vobec prirodzene, vypada to, ako by som tam mala implantovane lopty. Jedine pozitivum na celej tejto fraske je, ze jazvy naozaj nie su napadne. Ale vseobecne som velmi nespokojna. Keby sa tak dal vratit cas :´(

bulinka28

karolinnka, ahoj, aj ja rozmýšľam nad mastopexiou, vieš mi povedať, kde si bola a kto ťa operoval, keď si taká spokojná? ďakujem

Olinaaa

Bianocka
uz to boli len niekedy a v podstate len v jednom ma obcas picha. Som ok, neboj, da sa to vydrzat. Je to taka divna bolest, uplne ina ako som cakala, ale je to len par dni. Uz stvrty den som bola vonku. Treba si pytat vela liekov proti bolesti. Vzdy ako sa objavila sestricka, vzdy som jej povedala nech mi da nejaku infuzku :)
Po tyzdni som v praci a je to lepsie ako lezat doma.

bianocka

olinaaa
ahoj moja už som sa o teba bála.včera som tu nebola tak som hladala či si sa náhodou neozvala. srdečne ti gratulujem teším sa s tebou. ako sa cítiš? máš ešte bolesti? je všetko v poriaddu ?

007ada

Ahoj Klaudia,ja som bola s manželom,a nebolo to dr. neprijemne,naopak- bavili sme sa o všeličom,skôr mne to bolo najprv blbe,ked ma meral a naťahoval prsia.

ivana1111

LAURA S
diky moc si strasne zlata,ja mam 36 a uvazujem o tom..moj mail evka58@azet.sk
..velmi pekne dakujem,pomozes mi v rozhodovani..

Livaa

klaudia_ke
je to uplne normalne ze ides s manzelom,vela zien tak ide aj aby partner vedel co a ako. Doktor je super a aj cely personal,takze sa nemas coho obavat :-) Drzim palce a daj vediet ako ste dopadli:-)