Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzka24

Laura-presne som ti chcela napisat,ze som z kosic a idem presne k tomu lekarovi,tak snad budem mat stastie.nejdem si sice dat anatom.,ale okruhle,bude to stat nejakych 60tis.tesim sa na to,tak dufam,ze budem spokojna.aj mne sa velmi paci pristup celeho personalu v chirmed,kedykolvek ich s niecim otravujem,nie je problem:))dakujem za tvoje rady,priblizne o mesiac by som mala ist na operaciu...asi to bude velmi bolestive,ale vysledok to snad vsetko zatieni:))

Laura S

zuzka24

ja osobne mam skusenost s Dr. Minarovjechom z Ruzinovskej nemocnice v BA a s Dr. Kacmarom z kliniky Chirmed v Kosiciach.Na prvom zvacseni som bolo v BA, sice som nemala ziadne komplikacie, pristup personalu bol katastrofalny, doktor sa mi zdal byt dost arogantny a strasne uponahlany.A bol strasne predrazeny, 100tisic Sk.
Na druhom zvacseni som bola v Kosiciach ( kvoli tomu, ze predosle implantaty boli pre mna male )a nemozem si vynachvalit pristup doktora aj personalu, vobec som sa necitila ako v nemocnici, ale ako doma. Takze ja ti z osobnej skusenosti mozem poradit kliniku Chirmed Kosice. Za vsetko ( mam anatomy ) som platila 70tisic.
Odkial si?

Olinaaa

Bianocka, nedalo sa mi skor na net, inak by som sa ozvala uz druhy den. Prvy bol hrozny, ale druhy by som zvladla podat spravu, no nemala som ako. Inak sa citim uz dobre, som v praci

Olinaaa

Ahojte baby, takze hlasim, ze uz mam po..
Skor sa mi nedalo napisat. Zatial to este pobolieva, ale da sa to vydrzat.

zuzka24

dakujem,Laura.ako zistim,ktory lekar je dobry?je ich totiz vela...presne toho sa obavam,ze by to mohlo dopadnut zle vinou lekara.

renata27

AHojte,
ja som 3 tyzdne po op. a dnes som 1krat soferovala auto. Najprv som bola pripravena, ze asi to nepojde,ale ani som nepocitila,ze by som mala za sebou operaciu, uplne v pohode.

Laura S

zuzka 24

dolezite je vybrat si dobreho doktora, potom nebudes mat ziadne problemy a cela operaciu aj liecenie bude v uplne pohode:o)
Po operacii to nie je nic strasne, da sa to v pohode vydrzat, ja som bola na zvacseni 2 krat a nelutujem!

zuzka24

ahojte,chcela by som si dat silikony,no zatial som sa so tom bavila len s lekarmi.operaciu uz mam naplanovanu,len nepoznam celkove pocity hlavne po operacii.myslite,ze to bude ok?trochu sa aj bojim,ale musim verit lekarom,lebo..!

lilina

Ajina nesvrbeli ta prsia?Mna ten lavy strasne svrbi mam po nom aj teke skrabance lebo v noci si to skrabkam.Nemam si na to dat fenistil,alebo co?Ked zaschne ten lioton a ta silonova podprda asi to bude od toho.No svrbia ma trosku celkove kedy to uz celkom prestane?Bolesti uz nemam ziadne a zabudam ze nemam ruky davat az tak hore a mensi stale hopa na rucky a nezober ho ked ta nic neboli,ale snazim sa co najmenej.To svrbenie mi lezie na nervy,ale inak super pocit ze v tricku vyzeram konecne ako zena a nemam vypchatu podprdu parada uz sa tesim na normalnu podprdu.Mas podprdu aj s kosticou?Neviem ci moze byt len cela meka ci aj vystuzena?Tak zatial pa a kazdej cakatelke drzim palce stoji to za to nicoho sa nebojte.pa pa...