Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Hops rozdiel medzi 300ml a 350ml nie je velký,ja som si dala tiež viac ako mi odporučila a je to ok.Bude pre teba lepšie, ak pri tebe niekto bude pobehovat aspon 2-3 dni,tie su najhorsie hlavne pri vstavani,potom by si to mala zvladat sama.

hops

Keď budem po op. doma potrebujem nejakú starostlivosť inej osoby, alebo to zvládnem sama? Stresujem, ale ešte nemám termín plánujem to na druhú polovicu augusta ale nespím už teraz zatiaľ z nadšenia, že som sa konečne odhodlala, ale asi príde aj strach.

hops

Zdravím. Potrebujem radu.Mám sa rozhodnúť o veľkosti dr odporúča od 300 do 350, ale ja neviem pri 165cm a 56 kg nebude to veľa? terz mám 75/A.

ladybug001

chrustik, akú máš teraz veľkosť? ja mám 169 cm a 50 kg a pred op som nemala nič, len bradavky... pre mňa je 285 snáď maximum.

ladybug001

chrustik, nestihla som to ešte odfotiť, sorry! zajtra určite. teraz si idem dať ešte repíkový obklad a potom padám do postele, od piatej som hore :(. kedy máš termín?

chrustik2

Ahoj Lauruska...A dala si si teraz vacsie?Ja mam 168cm a trochu sa bojim,ze budu male no dufam,ze to budu aspon Bcka...

chrustik2

Ahoj ladybug,jej to by bolo super...Ja sa uz strasne tesim,tieto tri tyzdne budu hrozne...mala si velke bolesti po OP?Ak uz mas foto posles mi trebars na 28Michaela@azet.sk potom ti poslem ja moje,ktore budu krajsie ;o)))

ladybug001

ahoj anka, už ti odpadli tie chrasty? mne ešte nie :( inak sa ako máš? ja celkom fajn, už ani ten tlak nie je ráno taký hrozný. už aby sme mali preč tú podprdu lebo v tomto horku sa v nej potím hrozným spôsobom...

renata27

Ahoj Olinaaa,
ja som si kupila sportove podprdy v Avione , konkretne obchod Triumph. Obycajne bavlnene, su velmi pohodlne a musim povedat o polovicu lacnejsie ako ten styl v inom obchode

Olinaaa

Poradite mi aku sportovu podprsenku si mam kupit, aby boli prsia dostatocne stiahnute?
Alebo aspon dajte tipy ake ste si zakupili vy. Dakujem