Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Olinaaa

Ahoj Chrustik2
No konecne! uz je nacase aby zakladatelka tejto temy bola dostatocne rozhodnuta :)
alebo to nie si ty?
Ja mam presne taku velkost aku ti doporucil doktor.

chrustik2

Ahojte baby...Takze konecne mam termin, 21.6. uz sa neviem dockat.Dala som si 285ml no dufam,ze nebudu male...Nemate niektora tuto velkost?Prsia nemam skoro ziadne...

Olinaaa

ladybug001 ty mas solarko, to je super a kde? pridem sa opalit :))
Ale nie, fakt len spekulujem. Este pockam ci mi doktor dovoli.

Olinaaa

Livaa, ja som len dva tyzdne :( Sak len spekulujem, isto si dam este pohov. Foto poslem, ale vcera som si ich len prvy krat videla a to len na minutku. Blby pocit este. Este som sa ani nesprchovala, ale zajtra skusim. Dr povedal zajtra pozajtra. Este som zalepena od naplasti, umyjem a odfotim.

ladybug001

ja som už tiež rozmýšľala nad solárkom (totiž jedno vlastním), ale bojím sa dosť. ešte by som nešla.