Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margaret

pegy, velmi, citila som sa tam ako doma,keby som nemala isty diskomfort po operacii, tak to bola taka babska jazda, lebo mi tam robi par kamosiek

inak dnes sa drzim tvojej rady a vela sa motkam, uz aj sama sada, akorat teraz som sa akosi zasekla, zrejme nejaky nerv, tak ma muz prisiel posadit, brrrrr, neznasam takuto bezmocnost...

a inak strasne sa bojim vyberania stehov, to je moja uchylka, nie je to take hnusne? a aky je ten pocit,ked daju podprdu prvykrat dole? ozaj a ked ma op vcera, tak na prevaz buduci piatok, ci az ten dalsi pondelok????

zuzana123

Ahojte dievcata, mam presne 11 dni po, vcera som bola vyberat stehy. Uz som si ich videla. Vsimla som si dnes, ze jedno moje prso je trochu vyssie ako to druhe. Mam okruhle implantaty a nosim aj taky opasok hore nad prsami. Mam sa obavat? Ci mi este ten prsnik co je vyssie klesne?

hops

chrustik2
ja to ešte nemám za sebou, ale odporúča mi 300-350ml pri 165/56 (56 mám teraz, ale moja váha je 54kg na čo som aj upozornila)zdalo sa mi to dosť, ale dr. tvrdil že je to OK a že sa mu nestalo aby baba bola sklamaná, že sú po op. prsia veľké skôr naopak,

hops

Livaa
Ja som bola na konzul. u MUDr. Kačmára zdá sa OK.Od aké výrobcu máš silik.a čo tvar a profil?Aku si mala pôvodnú velkosť pŕs?prosím napíš koľko meriaš a vážiš?(pred op.)Ja musím ešte upresniť veľkosť a tvar, ale neviem sa rozhodnúť.

margaret

dakujem vsetkym za povzbudenie, pegy, asi sa mi budes smiat....mala som termin v ruzinove aj v estheticu, no a potom som mala "ciťák", ze mam ist jezovotovej :)

chrustik2

Ahojte babulky....vsetko co to mate uz za sebou gratulujem.Mna to caka az o tri tyzdne,ale neviem sa uz dockat...awoj ladybug uz som ti pisala :o)
Baby ktore mat nad 300ml ake ste vysoke a kolko vazite?