Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ladybug001

ahoj chrústik, už si si pozerala na internete nejaké fotky pred a po operácii? skús sa na to mrknúť, vyhľadať si to, budeš mať lepší prehľad. ja som s mojou veľkosťou spokojná, do hodiny ti pošlem foto, daj mi e-mail add, pls

evellina

mozte mi prosim vas niekto poradit,ohladom operacie zvacsenia prsnikov silik.implant.???...mate to uz niektora???...

chrustik2

Ahoj ladybug.No nemam ani ja ziadne prsia,doktor skonstatoval,ze ideal na silikony :o)) Takze preto sme sa dohodli na 285,no ked obcas citam ine baby a davaju si nad 300 tak neviem..No ja mam 168cm a 50kg.U koho si bola na OP?

renata27

tak ja mam tiez zvedavych kolegov, a je mi to jedno. dnes mam prvykrat normla podprsenku a velky vystrih :)))
hlavne ,ze ja mam radost a inych debaty ma nezaujimaju:)

hops

Ja by som chcela vedieť aká máte skúsenosti s okolím po OP. Mám dosť ukecaných kolegov ktorí sa často vyjadrujú k veciam do ktorých ich je nič. Neviem či budem vedieť to priznať.