Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

olinaa
a to si kolko po opke? urcite si jazvy prelep a ci uz mozes tak skoro neviem,skus sa spytat dr. Ale na jazvy bacha. Kedy posles foto? :-)

Olinaaa

Livaa, myslis ze mozem uz do solarka, ked si necham prelepene jazvy. Nevadi to mojej kozi ked je este taka napnuta? Prvy krat som ich vcera videla a neviem, no cakala som ze budu viac gulate, asi mam vypracovane prsne svaly :)) Snad sa to trosku upravi, chcela som gulate!!!

nikaOO

bianocka
tak to ti budem drzat palce,neboj to zvladnes.fakt to nieje take strasne.ked uz som to zvladla ja co ked vidi injekciu tak zdrha.tak ma oblbli lebo mi bolo od strachu az na zvracanie,ze mi to uz potom bolo jedno.drzim palce a nebojkaj.ono to moc neboli,ked lezis tak vobec,len pri sadnuti a lahnuti ta tam bude nieco tlacit.daju ti lieky od bolesti,hlavne si pytaj aj domov.nech to mas lahsie.budes kocka.ja uz ani neviem ze som niekde bola,uz su to 2 mesiace.drz sa!!!

Olinaaa

Zuzana123
Ja som mala tiez nafuknute brucho, myslim ze to bolo z narkozy. A tiez som mala problem ist na wc. A ked uz sa mi konecne chcelo, mala som problem zatlacit :) ..aj pri tom asi pouzivam prsne svaly. Neboj, vsetko sa to upravi. Ja som 15 dni po a uz je brucho ok.

Olinaaa

Bianocka, neboj, budeme ti drzat palce a vsetko dobre dopadne.
Myslime na teba. Kedy presne mame zacat drzat palceky?

bianocka

ahojte dievčatá.
tak zajtra mám termín a trasú sa mi ruky ako sem píšem. tlak mám asi 300na 300 a v žalúdku zvláštny pocit. začínam mať strach a neviem ako to zajtra prežijem.držte palce .
Livaa
foto pošlem hned ako budem mocť

nikaOO

zuzana123
aj mne to pripadalo ako vecnost,ale po 2 tyzdnoch ked mi vybral Dr.stehy a mohla som lietat kedze uz tam nebol taky tlak,zacalo to ubiehat zavratnou rychlostou.to len tie 2 tyzdne su hrozne lebo sa hrbime a tahame ako slimacikovia.xi.ja ked som bola 1 x vonku,stuhnuta po tom lezani,tak ma to nastvalo lebo ma predbehla babka o palicke.xi.negboj,fakt to zacne potom rychlo ubiehat.

zuzana123

dakujem vam dievcata co ste mi odpisali na ten problem s bruchom, tak mi odlahlo. Dnes to mam len presne tyzden uz chcem byt aspon v polovici po op. Otepluje sa a chcem si uzit trochu leta aj bez tej podprdy. (-:

nikaOO

baby viete co je sranda?ten moj nechcel aby som si dala robit prsia,odhovaral ma,a teraz sa ich drzi ako kliest..xe,xe.samozrejme nestazuje si.