Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianocka

ahoj všetkým,
hlásim že včera som prišla domov z nemocnie. znášam to na moje prekvapenie trošku horšie inak je to zatial ok.
Olinaaa
oli ahoj
ozvem sa ked sa trochu pozbieram..pa

Pegy

Margaret gratulujeeem!!No to najhoršie maš už za sebou.Netreba sa namahat,nič zdvihat,ešte daj tomu nejaky ten den a skus sama vstavat.Viem že je to tažké ale da sa to.Ja ti len odporučujem ležat čo najmenej ,lebo to vstavanie je dost zabijak.Držim palce!!A čo si sa rozhodla pre Esthetic??

manon_sk

ahojte tak uz to mam za sebou,som 5 dni po op,citim sa dobre.sem tam tlak ale da sa to zvladnut aj bez tabletiek na bolest:)len mam este stale zvysenu teplotu na 37.2 je to reakcia na operacny zakrok a narkozu.mam 375ml anatomicke mentory,robil ma Dr.Guba,fantasticky lekar,uzasny pristup a hlavne spicka v plastickej chirurgii.doporucujem.som maximalne spokojna!:)

ladybug001

margaret, GRATULUJEM! prvé dni nerob nič, nechaj sa obskakovať. sem tam si pospi, ale ležať nemusíš stále, mne bolo najlepšie keď som sedela alebo pomaly sa len motala po byte, ale rozhodne nič nerob sama.

margaret

ahojte, tak mam to za sebou, bcera o 8.30 ma zobrali a o 9.45 som sa uz aj prebudila, asi hodinu som mala bolesti, blbo po narkoze mi nebolo, potom som uz len citila tlak, este bolo hnusne prve posadenie po obede, druhe uz sa dalo, dnes o 7 ma uz pustili a normalne sa motkam po byte, smaozrejme nedviham nic tazke a tak, robila ma dr. jezovitova, mam 400 Ml gulate, klinika supeeeeeeeeeer

este mam otazku na tie, co to mate za sebou, co ste robili a co nie tie prve dni, na co si mam davat pozor? viem, ze to tu bolo stokrat pisne, ale nemam teraz silu hladat to vzadu, takze vdaka vopred za odpovede

a pre tie, co ich to len caka, tak pre mna to bolo menej neprijemne, nez taky riadne bolestivy menzes, ale moznoze to najhorsie este len pride, aj sa to bojim zakriknut

chrustik2

zabudla som mail... 28Michaela@azet.sk dakujem ak si prihlasena na azete tak si ta dam medzi priatelov a mam tam fotky z dovci tak aspon uvidis,ze som fakt plocha... ;o(

chrustik2

Awoj ladybug,no uz to mam na nete vypozerane az az...Op mam 21.6.ale uz terazz nemozem zaspat co sa tesim...Ty si uz v pohode po op???