Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

chrustik2

ja som mala 300ml, co je v podstate to iste ako 285ml a pri mojej vyske 175 cm to bolo velmi malo.Urobilo mi to slabe dvojky:o(

anka888811

Ahoj Ladybug,ahojte baby! Mala som vela praci,ale citam kady den vase riadky ;-)) Ladybug dakujem,mam sa ok,prsia este su tvrde,ale uz ani tlak necitim len sem-tam,ani stipanie _:-))
Rada by som uz isla na slnko:-))ani som nevedela,ze ty mas solarku,to si mi neprezradila :-( Ty sa mas ako?

Karolinnka

margaret je tu este jedna tema zalozena plastika prs-silikony ... ale to je aj skoda to tam navstivit .. a nie je zac, treba troska podporit:)

Karolinnka

jasne margaret, ani ja som si neuvedomovala tu operaciu este po ceste na kliniku som si spievala ... jaj inak nechapem tie katastrofy co pisu na tu 2 temu ... jedna teta na mna zacala utocit tak som jej nalozila a potom som si az vsimla ze to nepatrilo mne :) chacha...

ladybug001

margaret, neboj, je dobre, že ti to ešte nedošlo. mne to nedošlo vôbec :)) a to som teda poriadny bojko, ale akosi na to nebol čas a v deň op som bola taká unavená, že som im tam zaspala ešte pred op :) na strach už nebol potom ani čas...

ladybug001

chrustik, tiež mám 285 ml. ak budem schopná sa niekedy odfotiť, tak ti pošlem foto :) som 3 týždne po, ale vyzerajú dobre - ani opuchy ani modriny. posnažím sa zajtra odfotiť ;)

margaret

dievcata, tak uz to mam za par, dnes som zabsolvovala predoperacne vys. a v piatok ideme na to, zatial mi to celkom nedochadza, potom sa vam ozvem