Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joanne111

áno samozrejme, je to vec vkusu, ja nikoho neodsudzujem.
chcem sa opýtať je tu niekto kto má teraz v poslednej dobe robenu augmentáciu ale pod žlazu? či už si to všetky dávate len pod sval?

ladybug001

ja mám 285 ml a príde mi to akurát, ale to je vec vkusu a názoru. niekto chce mať veľké, tak si dá aj 400ml a cíti sa konečne dobre. každá sme iná, napr. mne by neviem kam narvali 400 ml pri mojej postave:)

joanne111

ja akosi tazko chapem ako si niekto moze dat napr 400-ky.skuste si naliat do sačka take mnozstvo vody a potom si predstavte ze toto budete nosit na hrudi krát dva. je to fakt velka zataž.mna prvé dva týzdne ked boli prsia napuchnute dost bolela chrbtica,a to mam len 26O tak si neviem predstavit ako sa da fungovat s tak velkými prsiami.je tu niekto kto má také a cíti sa fajn?

joanne111

ahojte kocky,
ja len k tym velkostiam. ja mam 26O a je to podla mna az-az. ale ja mam len malo cez 16Ocm a 50 kg.vyssie baby si asi mozu dat aj väcsie, ale treba mysliet aj na sportovanie. s velkymi prsiami to nie je pohodlne.

ladybug001

to som aj ja rada :) v piatok prídeš na kontrolu? som zvedavá čo nám povie... budeme tam minútu a pôjdeme domov :)

anka888811

Ahoj Ladybug,aj ja mam este tie chrasty a uz mam ovela nizsie prsia a nie su tvrde...tak rada by som odhodila tu podprdu :-)) Som rada,ze sme bez komplikacii :-)))

ladybug001

anka, čo máš nové? keby som nemala tú hroznú podprdu na sebe, tak ani neviem, že mám po op :) ale tie chrasty mi ešte neodpadli, tebe už áno?

hops

Livaa
ešte termín nemám, ale chcem to v druhej polovici augusta. Mávam striedavé pocity. Raz sa teším a predstavujem si konečne príjemný zážitok pri kupovaní novej podprdy a potom sa bojím, že to celé nedopadne dobre.

Livaa

hops
ja meriam 165cm a vazim 54kg,mne odporucal 325ml nakolko som nechcela velke prsia ale aj toho som sa bala tak mam 290ml,ale mohla som ho posluchnut. Ide o to ake prsia chces mat a on Ti navrhne ze kolko. Ja mam okruhle a su ti Inamed od Meghan. Pred som mala,lepsie povedane nemala prsia,nakolko som 2 roky kojila a nezostalo mi nic. Kedy mas termin?