Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Olinaaa

Baby ako to mate s kychanim? Uz ste to niektory riskli? A po akej dobe?
Ja mam pocit ze mi vyletia implantaty ak sa mi kychne :) Zatial zadrziavam, ale uz by som si aj kychla.

Olinaaa

Bianocka
mam sa fajn, ani neviem ze mi nieco robili. Dni idu hrozne rychlo a kazdym dnom je to lepsie a lepsie. Ani si neuvedomujem, ze uz presli 3 tyzdne. Pockam este par dni a zavolam doktorovi, ze by som si nechala len tu sportovu podprsenku. Tejto mam uz fak dost! Bez stehov je to ok, len mi jedna zazva na kusocku este strosku mokva. Takze spokojna???? Uz aj presli bolesti, vsak?

Pegy

Margaret aj ja som sa bala vyberania stehov ale nie je to nič strašné,kontrola je po týždni tak asi v piatok by si mala isť.

amber

ladybug a anka
ako to tak sledujem, mali ste opku deň po mne. Ako zvládate spanie? ja ešte stále spím na chrbte a už mám riadne bolesti chrbta. Dá sa vám už spať na boku?

bianocka

olinaaa
ahoj oli ako sa máš? ako bez stehov? Mne je už lepšie no hnevá ma trochu lavá strana dren išiel zrejme cez citlivé miesto tak to cítim viac.inak je to ok buduci utorok idem na stehy.ja som nakoniec dostala o niečo vačšie inpl.nie 270 ale 310ml a musím povedat že to bol dobrý krok. zatial som spokojná ešte neviem aké to bude ked nebudem oblepená ale ak aj budu nejaké zmeny tak zrejme len minimálne.daj o sebe vediet.pa

Olinaaa

Baby poradite mi? Zda sa mi, ze mam jeden prsnik viditelnejsie vacsi, to by mi nevadilo, lebo to vidim asi len ja :) Ale zda sa mi, ze mi zacalo akoby roztahovat bradavku. Viete mi poradit ako proti tomu bojovat? Nepacia sa mi velke bradavky. Jedna ostala ako predtym, malinkata a druha sa akoby chce zvacsovat :(
No tak poradte, co s tym robit? Mala to niektora z vas?

margaret

joanne, tak si predstav, ze mas 180 cm, obvod hrudnika 82 cm a siroky rozptyl prsnika ako takeho :)
ja mam 400 a zatial sa v tej podprde zdaju skor male

Livaa

hops
Nemas sa coho obavat a nemysli na nic zle. I ked clovek nikdy nevie....
Mysli na to ze konecne budes mat prsia a mozes si dovolit podprdy,plavecky a vselijake topiky,trika....
A kolko Ti navrhol ml? Uz vies ake ich chces?