Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzana123

Livaa ja mam vysku 164cm a 54 kg skoro ako ty, ja mam okruhle 300. Chcem sa ta spytat aku mas teda vyslednu velkost? Kolko mas okolo hrudnika? Ja som presne 12 dni po tak este mi mozno odpuchnu ked neviem ako dlho to trva. Len chcem vediet co ocakavat. Aku velkost si mala predtym?

zuzana123

o dva dni to bude 2 tyzdne po a tiez mam plne zuby tej podprdy. Hlavne v tomto peknom pocasi. Obmienam 3 tricka lebo mam len tolko s takym vyssim vystrihom co mi prekryje tu podprdu. Len sa uspokojujem s tym, ze uz len par tyzdnov a budem sa vyzivat v noseni peknych vystrihov.(-:

hops

Zdravím. No mám termín na 19.8.08 a ešte idem na jednu konzultáciu 24.6.08 musím upresniť veľkosť, ale stále neviem. Viete niekto poslať foto?...prosím
sana25@pobox.sk

Olinaaa

Ladybug001
ja si prichytavam nos, ale aj tak je to pre mna supa. Vzdy rozmyslam, ci si uz neskusim kychnut normalne, ale bojim sa. Preto sa pytam. Inak som uz 3t po, to uz by som mohla, nie? Drzim palce nech sa rychlo vyzdravies, papa

Olinaaa

Bianocka, doktor hovoril ze ked najdem dobru tak ju mozem vymenit. Chcela by som aspon obcas, lebo tiez mam problem co nosit. Niektore baby to vymenili uz po troch tyzdnoch, tak by som aj ja chcela. Na noc si necham tu opachu a cez den by som dala sportovu. Foto este nemam, ale uz sa na tom pracuje.

bianocka

olinaaa
tak spokojná si myslím že určite budem akurát tie bolesti ešte pretrvávajú no proti bolesti už lieky neberiem. nieje to už teraz nič strašné tak sa nechcem napchávat tabletkami.ono ten 1týžden treba rátat že sa človek musí dat doporiadku.tú športovú podprdu možeš mat namiesto tejto už tak skoro? ja som ešte nebola vonku a ked tak uvažujem nemám si čo obliect. dáš foto do galérky?

ladybug001

renata, ja mam tiez citlive bradavky po op, som skoro 4 týždne po, ale trocha sa to zlepšilo, na začiatku to bolo hrozné. mne sa aj šúpali,tak som si na to natierala kalciovú masť a zlepšilo sa to. už tu písali baby čo to mali tiež. keď sa dá dole sexy podprda malo by to zmiznúť úplne, ja v to teda dúfam moc.

renata27

CAute baby,

ktora ste asi mesiac po opke? Ja som uz vysse 4 tyzdnov a stale mam citlive bradavky. Ide ma rozhodit z toho, nielenze su citlive,ale maju aj divny tvar. Bradavky sa mi dost zvacsili a robia mi spicatejsie prsia...

ladybug001

amber, ja som si už skúsila na bok ľahnúť, nič ma neťahalo ani nebolelo, ale už zo zvyku som si ľahla naspäť na chrbát ;). myslím, že už môžeš byť na boku.
olinaaa, ja som si kýchla prvýkrát hneď prvý týždeň po op a skoro som explodovala... teraz som prechladnutá a kýcham stále - som skoro 4 týždne po - a je to v poho. keď to chceš stlmiť, chyť si nos :)