Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

hops

ladybug001
dr povedal 300-350ml neviem mám75/A a odkojené...kože mám dosť, ale bojím sa , že ma hneď všetci odhalia, že mám silik.

evellina

pegy ty si bola v septembri???teraz som to nasla,prezrela som si aj starsie odkazy...prosim ta da sa to vydrzat???aka si vysoka a kolko vazis a aku velkost si si vybrala???...len mi napis ci sa to da vydrzat,ja sa hrozne bojim...ale uz nechcem byt plochaaaaaaaaaaa..

evellina

pegy dakujem za info o Dr.Jezovitovej,mozem sa ta opytat ci si uz po operacii,a ak ano ci to nebolo strasne,ja sa este len chystam,lepsie povedane som vo faze hlbokeho uvazovania a mam strasne vela otazok,hlavne ma zaujima ci sa implantaty po 10-15 rokoch musia menit a ci sa ta operacia da vydrzat..a aj cena komplet operacie by ma zaujimala,len neviem ci mi to mozes napisat na tejto stranke...velmi pekne dakujem,prosim ozvi sa mi ci si uz po operacii...dakujem,dakujem...

joanne111

ladybug,ja asi viem aku bolesť myslíš, ja som po op mala pocit akoby mi tam zašili trojkilové kamene, taký tažký pocit.hlavne pri vstávaní z postele.ale po 2 týždnoch to prešlo.len som počula že vraj pod žlazou to bolí menej ako pod svalom, tak sa teraz obávam že aká hrozná to asi musí byt bolest pod ten sval.nie som vôbec nadšená že to budem musieť absolvovať ešte raz :-(

Livaa

zuzana123
nosim podprdy 70C,tazko povedat aka to je velkost,niekto ma sirsi,alebo uzsi chrbat. Zmensit sa ani nezmensia,len ked odpuchnu a usadia sa.
Baby co ste po mozte poslat svoje fotky pred aj po do nasej galerie(mne na mail),kde su fotky bab co su po opke.

ladybug001

anka, ja tiež!!! splýva mi úplne s kožou v tomto počasí, najradšej by som ju prala každú polhodinu :(((!
joanne, ono to ani tak nebolelo ako to bolo tie prvé dni nepríjemné, hlavne to vstávanie. ja som často sedela a chodila, vtedy to bolo najlepšie. až 2.týždeň ma začalo trocha pichať medzi prsami,tam je to narezané, ale tiež to nebolo až také strašné a trvalo to týždeň. neviem či som to tu už písala, ale na 10.deň som "musela" ísť s mužom a deťmi k svokre, kt. o op nemá ani potuchy a nikto si nič nevšimol ;)
hops, o akej veľkosti uvažuješ?

joanne111

baby čo máte tie citlivé bradavky, tiež som to mala asi 6 týždnov po operácii, teraz som už skoro 3 mesiace po a všetko to zmizlo.ono sa to postupne zmierni.

joanne111

ladybud,čítala som že máš 285, to je tak asi najbližšie tomu čo mám ja-260. aj tak si len zvykám na tuto velkost.ty máš pod svalom? ja som si dala pod zlazu a neviem či som spravila dobre, či nebudem musieť isť ešte raz a pod sval. bolelo to velmi?