Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

smajlinka

Pred op. som mala b-c,ale po dvoch kojeniach boli trocha prazdne, ja som chcela len vyplnit tu ptazdnu kozu,vtedy som nechcela vacsie, teraz myslim ze by mi tam vosli aj 450 ml,mam tam este miesto,tak uvazujem co a ako,ci dam pod sval alebo znovu pod zlazu

smajlinka

Pegi
a si spokojna?? nemala si problemy??
pytam sa preto lebo aj ja mam pod svalom,a uvazujem o vacsich impl. mam 300ml,no myslela som si ze vacsie impl musia ist pod sval,preco si si nedala pod sval???

hops

viete mi niekto povedať ako je to s podprdou: 6 týždňou je tá "sexi", potom má byť nejaká spevňujúca? a ako dlho? Kedy sa nosia bez problémov normálne. Kostica vadí?....to potom si môžem kúpiť akú chcem?...sú nejaké obmedzenia?

Pegy

Evellina ano bola som v septembri,prežila som to v pohode bolesti skoro žiadne len tlak na prsiach a take bežne pichanie a problemy so vstavanim ale čakala som brutalnu bolesť ale v mojom pripade.nič take nebolo.Ale na to sa spoliehat neda,každý to znaša inak.Ja mam 500ml gulate eurosilikony a platila som 71400sk,teraz je cena myslim 77000sk.Implantaty maju doživotnu zaruku takže sa vymienaju iba pri poškodeni alebo na želanie pacientky a neboj vydržat sa da všetko ak chceš.

smajlinka

joanne111
ja mam pod svalom uz 5 rok zatial je vsetko ok..ale neskor ak pojdem na vymenu imlt. uvazujem o ulozenie pod sval...chcela som aj pred tym ale primarka ma odhovorila,ze vraj mam prsia na to aby som mala pod svalom,inak by sa mi moje prso prelialo cez impl.Mala som po kojeni dvojky,chcela som len vyplnit,no dnes viem ze mohli byt este vacsie..zo zaciatku som mala mensi problem..potom uz v pohode.

Livaa

hops
ak posles foto pred a potom aj po dostanes pristup.
Mne dal dr. implantat do podprdy a tak som si aspon vedela predstavit velkost,aj to sa mi zdalo vela :DDD Ja som tiez skusala ryzu a podobne ale je to na figu.

hops

Livaa
dr mi poradil aby som to skúsila s ryžou v sáčku, ale to bolo na nič. Dnes som si bola kúpiť chirurg. rukavice, prsty na nich som zauzlila a naplnila vodou (350ml)a zauzlila. Pchám si to do podprdy ukladám,prekladám a skúmam.....baby čo myslíte je to vierohodné.....alebo to po op je menšie?